Til toppen

Tutti Frutti Vingummi - Økologisk 75g

Varenummer: N33403
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Biona

ink. mva.

Økologisk Tutti Frutti vingummi fra Biona. Deilig vingummi uten gelatin og fylt til randen med naturlige smaker!

Oppgitt næringsinnhold per 100g.

Ingredienser mengde % av RI
Glukosesirup*, rørsukker*, fortykningsmiddel (pektin), syreregulerende (kaliumtartrat, natriumtartrat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), naturlig aroma, konsentrat av hyllebærjuice*, gurkemeieekstrakt*, algeekstrakt, overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks).    
*= fra godkjent økologisk landbruk.    
Energi 325 kcal / 1381 kJ  
Fett 0,2g  
- herav mettet fett 0,1g  
Karbohydrater 79g  
- hvorav sukker 59g  
Fiber 2,0g  
Protein 0,1g  
Salt 0,22g  

Oppbevares tørt.

Mini Fruit Bears Vingummi - Økologisk 75g

Naturlige vingummibjørner med ekte fruktjuicer som gir en deilig og naturlig fruktig smak. Fri for gelatin og kunstige fargestoffer.
N33404

Rainbow Lollipops Kjærlighet på pinne, Økologisk og Vegan 6 Stk

Rainbow lollipop er naturlig, økologisk kjærlighet på pinne. Med fruktsmak! Perfekt oppmerksomhet til den du er glad i, liten eller stor!
N33942

Santasapina Bonbons 100g Drops

Santasapina Bonbons fra A. Vogel er naturlige og velsmakende drops med urter som virker forfriskende på munn og hals. Santasapina Bonbons inneholder ekstrakt av granskudd (Picea abies L) og honning.
N33820

Vgan lys sjokolade, salt karamell & mandel 70g Sjokolade

Salt karamell fra VGAN er en deilig vegansk sjokolade laget av lys sjokolade, salt karamel og ristede mandler. Sjokoladen er søtet med kokosblomst-nektar, noe som gir den karakteristiske fargen og en deilig karamellsmak. VGAN sine sjokolader er økologisk, fair trade, vegansk og glutenfri, og Novelty Food fokuserer på bærekraftig og etisk dyrking av råvarene som brukes! Med andre ord, sjokolade med skikkelig god samvittighet.
888488