Til toppen

Ultra Omega 3 120 Kapsler

Varenummer: N23506
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Lagring: KJØL
Merke: Solaray

ink. mva.

Solaray Ultra Omega-3 inneholder Omega-3 fettsyrer fra dypvannsfisk. Viktige fettsyrer hjerte, hjerne og syn. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn, og den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon, og den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Produktet har en frisk og god ettersmak.

Oppgitt innhold per døgndose  1-3 kapsler

Innhold mengde
Fiskeoljekonsentrat 1070-3210 mg
Hvorav:   
Omega-3 fettsyrer 350-1050 mg
- hvorav EPA (eikosapentaensyre)  180-540 mg
- hvorav DHA (dokosaheksaensyre)  120-360 mg
   
Ingredienser: Fiskeoljekonsentrat, gelatinkapsel (gelatin, glyserol), naturlig aroma (sitron), antioksidant (rosmarinekstrakt, askorbylpalmitat, d-alfa tokoferol).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel 1-3 ganger daglig.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Essensielle fettsyrer tilhører gruppen umettede fettsyrer og finnes i fett fra planter og fisk. De inngår i alle cellemembraner. EPA og DHA er essensielle omega-3 fettsyrer som ikke kan lages i menneskekroppen, og de må derfor tilføres. Helsedirektoratet anbefaler fisk til middag to til tre ganger i uken. De som ikke spiser fet fisk, eller som spiser lite fet fisk, anbefales å ta et daglig tilskudd av tran eller andre omega-3 tilskudd. Solaray Ultra Omega-3 inneholder fiskeolje utvunnet fra dypvannsfisk, og tilsatt naturlig sitronaroma for å dempe ettersmaken av fiskeolje.

Eskio 3 250 Kapsler

Eskio 3 er naturlig stabil omega-3 fra fiskeolje med en blanding antioksidanter patentert kalt Pufanox. Fremstilt i henhold til legemiddelstandarden (GMP) og er derfor fri for miljøgifter som kvikksølv, PCB og DDT. Eskimo-3 produktene har omfattende vitenskapelig dokumentasjon. Eskio-3 er en naturlig fiskeolje som har samme andel av omega-3 fettsyrer som i fet fisk.
986240

Plantforce Omega 3 - Vegansk EPA & DHA 120 Vegkapsler

Plantforce® Omega-3 er plantebasert på algeolje rik på fettsyrer. Dette gjør den miljøvennlig, bærekraftig og egnet for vegetarianere og veganere. Algen dyrkes innendørs i ståltanker ved hjelp av fermenteringsteknikker. Dette gjør at algene ikke inneholder forurensing fra havet. 
N35476

Romega - Ekstrakt fra Silderogn 180 Kapsler

Romega® Arctic Caviar Oil er et omega-3 kosttilskudd som er ekstrahert fra silderogn. Produktet er et naturlig oljeekstrakt som kan blandes med vann, i motsetning til mange andre oljer. Dette gjør at det tas lett opp i kroppen. Romega® er rikt på omega-3 fettsyrene DHA og EPA. I Romega® er DHA bundet i fosfolipider, som er den samme formen av DHA som naturlig finnes i hjernen, hjertet og øyet.    
870327