Til toppen

Vild Nord Marine Collagen C+ 120 kapsler

Varenummer: N36540
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Vild Nord

ink. mva.

  • Kapsler for enkelt bruk
  • Hydrolisert lavmolekylært marint kollagen med tilsatt vitamin C
  • Kollagen fra villfanget nordatlantisk torsk

Vild Nord Marine Collagen C+ er et praktisk kollagenprodukt til en fornuftig pris. Passer perfekt til deg som ikke ønsker kollagenpulver som en del av kostholdet, men som allikevel ønsker høykvalitets marint kollagen fra villfanget torsk i en kapsel uten smak. Kapslene inneholder vitamin C, som er en god partner til kollagen. Vitamin C støtter den naturlige dannelsen av kollagen. Kollagenpeptidene her har en molekylstørrelse på 2 kDa (kilo dalton) for et best mulig opptak.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 4 kapsler

Innhold mengde % av RI
Energi 17 kJ / 4 kcal -
Kollagen 900 mg -
Vitamin C 60 mg 75%
     
Ingredienser: Marint collagen fra torsk (Gadus morhua), vitamin C (calcium ascorbat), anti-klumpningsmiddel (magnesiumsalt av fettsyre, silisiumdioksid), hypromellose (cellulose kapsel).


Kan inneholde spor av krepsdyr og bløtdyr.

 

Anbefalt dagsdose: 4 kapsler daglig med et glass vann.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Kosttilskudd bør oppbevares utilgjengelig for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

Bruk ditt vild Nord® collagenprodukt som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Holdbarheten til produktet er best før 24 måneder fra produksjonsdatoen i uåpnet emballasje. Produktet skal lagres mørkt, tørt og under 25 grader.

Vildnord® er produsert i Danmark.

 

  • Komplett aminosyreprofil med 9 essensielle aminosyrer
  • Kollagenpeptidene har en molekylærstørrelse på 2 kDa for effektivt opptak
  • Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normal hud, knokler, brusk, tenner, tannkjøtt og blodårer.

Collagain, marint kollagen, 5g x 30 Porsjonsposer

Collagain er et marint kollagen i pulverform. Hver dagspose Collagain inneholder 5 gram lavmolekylært marint kollagen, sammen med C-vitamin og Biotin som bidrar til å opprettholde normal hud, hår og slimhinner. C-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, og bidrar til normal kollagenproduksjon som har betydning for hudens normale funksjon. Collagain smaker oppfriskende av appelsin og er søtet med stevia.
N34238

Collagen Filler™ One-a-Day 30 tabletter

Collagen Filler™ One-a-Day 30 tabletter fra New Nordic kan redusere synligheten av fine linjer og rynker. Collagen Filler™ hjelper med å forbedre hudens fasthet og elastisitet, i tillegg til følelsen av en godt fuktet hud. 1 tablett om dagen gir næringsstoffer til huden, for vakrere hud. Kollagen fra marine kilder er basen til Collagen Filler™, sammen med granateple, tomat og astaxanthin og C-vitamin. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon, samt beskytter cellene mot oksidativt stress. Slik som nedbrytning av celler som bidrar til synlig aldring pga skadelige UV-stråler fra solen og forurensning i luften. Innholdet i en tablett Collagen Filler™ nærer de dype levende lagene av huden, dit vanlige kosmetiske kremer ikke når til. Derfor anbefales det å bruke tabletten som en del av din daglige skjønnhetsrutine.
N36470

Marine Collagen + Vitamin C, sitron 150g, 30 stk Porsjonsposer

Marint Kollagen av type 1 fra Seagarden. Med sitron og C-vitamin. Produsert av fiskeskinn fra torsk. Marint kollagen har et høyt proteininnhold, noe som bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse. Produktet er tilsatt acerola, en naturlig kilde til vitamin C. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Ideelt kosttilskudd for hud, hår, negler, bindevev og blodårer. Med en lett smak av sitron. Inneholder søtstoff (fra stevia).
N35461

Skin Care Collagen filler 60 Tabletter

Skin Care™ Collagen Filler er en hudpleietablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra. Tablettene er et supplement til din daglige skjønnhetsrutine. Tilskuddet påvirker hudens vitalitet i dermislaget hvor kollagen og elastiske fibre samt kjertler og kar danner en aktiv fuktighetsbevarende, spenstig og solbeskyttende fin hud. Skin Care™ Collagen Filler er basert på marint kollagen som ligner det kollagenet som naturlig finnes i dermis. I tillegg inneholder tablettene granateple, tomat, astaxanthin fra algeekstrakt.
930490
Nyhet

Vild Nord Marine Collagen C+ 225g

Smaksnøytralt kollagenpulver som løser seg lett opp i væske. Collagen C+ fra Vild Nord er laget for å gi huden optimale forhold. Her får du marint kollagen av høyeste kvalitet sammen med acerolapulver som er rikt på C-vitamin. Vitamin C støtter kroppens naturlige dannelse av kollagen. Collagen C+ inneholder ikke fett og har et høyt proteininnhold, samt at pulveret er smaksnøytralt så du kan bruke det akkurat som du vil. Hver servering inneholder 7 gram kollagenpeptider.
N36536