Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Vitamin C, D & Sink

Varenummer: N36548
EAN: 7058990571935
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
  • Sterk trio for immunforsvaret
  • Antioksidant
  • med bioflavonoider
  • for energi og overskudd
Solaray Vitamin C, vitamin D og sink er et ypperlig kombinasjonsprodukt for immunforsvaret. Vitamin C, vitamin D3 og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon. Produktet inneholder og støttende bioflavonoider. I tillegg reduserer vitamin C tretthet og utmattelse, og støtter normal energiomsetning. Vitamin C har betydning for normal psykologisk funksjon og et fungerende nervesystem. Vitamin D spiller en rolle i normal oppbygging av skjelettet. Vitaminet sørger også for å opprettholde muskelfunksjon og normale tenner, så vel som å bidra til normale kalsiumnivåer i blodet. Sink er et mineral som bidrar til normal hud, hår og negler. Produktet inneholder også mangan, som sammen med sink og vitamin C, er kjent for å bidra til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant).

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 1-2 kapsler.

Innhold mengde % av RI
vitamin C 500-1000 mg 625-1250 %
vitamin D3 25-50 µg 500-1000 %
Sink 7,5-15 mg 75-150%
Mangan 0,3-0,6 mg 15-30%
Bioflavonoider 20-40 mg -
     
Ingredienser: L-askorbinsyre (fra tapiokarot), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), kalsium L-askorbat, magnesium L-askorbat, kalium L-askorbat, sink L-askorbat, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), flavonoidkompleks fra citrus, rutin, L-askorbyl-6-palmitat, manganaskorbat, kolekalsiferol (kolekalsiferol, antioksidant (tokoferolrik ekstrakt)).

Anbefalt døgndose:

Unge fra 11 år: 1 kapsel daglig

Voksne fra 18 år: 1–2 kapsler daglig

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Skal ikke brukes av barn under 11 år. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Rådfør deg med lege om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares tørt i romtemperatur.

Lenker
Min side