Til toppen

Vitamin C, Magnesium askorbat med blåbærekstrakt 60 Tabletter

Varenummer: N35623
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

C-vitamin tabletter som gir deg 1000% av referanseinntaket for vitamin C (800 mg) per tablett. Kilden er magnesiumaskorbat som har lavere syreinnhold enn askorbinsyre, og derfor er mildere for magen. Vitamin C bidrar til beskyttelse av cellene mot oksidativt stress og støtter immunsystemets normale funksjon. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens, bruskens og blodårenes normale funksjon.

Oppgitt innhold per døgndose 1 tablett

Innhold mengde % av RI
C-vitamin  803 mg 1004 %
Magnesium 60 mg 16 %
Blåbærekstrakt 4:1 50 mg -
     
Ingredienser: Vitamin C (magnesiumaskorbat), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), akasiegummi, overflatebehandlingsmiddel (natriumkarboksymetylcellulose, dekstrin, dekstrose, soyalecitin, natriumsitrat), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av veg.fettsyrer), blåbærpulver (Vaccinium myrtillus).

Anbefalt døgndose fra 11 år: 1 tablett med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Skal ikke brukes av barn under 11 år.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Plantforce Vitamin C Complex Øko 200g Pulver

Plantforce Vitamin C Complex inneholder en unik økologisk blanding av fødevarer som er naturlig rike på C-vitamin. Økologiske ingredienser som camu camu, acerola, appelsin og sitron i kombinasjon. Innholdet er fremstilt under lave temperaturer for å best mulig ta vare på ingrediensene og beholde den høye kvaliteten. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon, minsker tretthet og utmattelse, og beskytter cellene mot oksidativt stress.
N35544

Vitamin C & D - 1000mg C og 50µg D 60 Vegkapsler

Høydose tilskudd av vitamin C 1000mg og 50mcg vitamin D fra Solaray. Vitamin C og D bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt. Vitamin C opprettholder normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for hudens normale funksjon. Vitamin D spiller en rolle i normal oppbygging av skjelettet.
N34758

Vitamin C Rosehip Complex 150g Pulver

Vitamin C Rosehip Complex er et velsmakende pulver av C-vitamin med mineraler, bioflavonoider og bærekstrakter. Kildene til C-vitamin er en blanding av askorbinsyre, kaliumaskorbat, kalsiumaskorbat, magnesiumaskorbat, sinkaskorbat og manganaskorbat, sammen med nype og bær. Lettoppløselig pulver med lavt syreinnhold. 5 gram pulver gir 1 gram C-vitamin.
N35282