Til toppen

Vitamin C, Magnesium Askorbat 60g pulver

Varenummer: N35493
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • 100% magnesiumaskorbat
  • Lettopptakelig form av C-vitamin
  • Lavt syreinnhold, mild mot magen

Vitamin C Powder fra BioCare inneholder 100% magnesiumaskorbat (magnesium ascorbate) som er en lettopptakelig form av C-vitamin med lavt syreinnhold. Dette gjør den mildere mot mage-/tarmslimhinnen enn askorbinsyre. Rent frysetørret pulver helt fritt for tilsetningsstoffer.

Oppgitt innhold per døgndose (1 gram pulver)

Innhold mengde % av RI
Magnesiumaskorbat 1 gram  
-hvorav vitamin C 800 mg 1000%
-hvorav magnesium 60 mg 16%
     
Ingredienser: 100% magnesiumaskorbat.

Anbefalte døgndoser: 
Voksne og unge fra 11 år: 1 gram (1,5 ml tilsv. ca.1/3 ts) tilsvarer 800 mg C-vitamin.
Barn 3-11 år: 0,5 gram (0,75 ml tilsv. ca.1/6 ts) tilsvarer 400 mg C-vitamin.
Småbarn 1-3 år: 0,25 gram (ca.1 knivspiss) tilsvarer 200 mg C-vitamin.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vitamin C bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon, også under og etter intens fysisk trening. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for normal funksjon i knokler, brusk, blodårer, tannkjøtt, tenner og hud.Vitamin C bidrar til normal energiomsetning og psykologisk funksjon.Vitamin C bidrar til nervesystemets normale funksjon og til å reduserer tretthet og utmattelse.Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, samt til å gjenoppbygge den reduserte formen av vitamin E. Vitamin C øker opptaket av jern (non-hemjern).

C-vitamin pulver

C-vitamin pulver fra Mezina er et av markedets rimeligste alternativer, og det er syrenøytralt og vannoppløselig. Blandes i juice, saft eller strøs over frokostblandingen. 1 boks C-vitamin pulver inneholder 96 gram C-vitamin (dvs. 480 doser).  Ingrediensene er noe endret. Utseende og farge kan variere. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon og reduserer tretthet og utmattelse. Vitamin C bidrar til normal energiomsetning og normal psykologisk funksjon. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for normale funksjon i blodårer, ben og brusk, tannkjøtt og tenner, samt hud.
N20528

Vitamin C Rosehip Complex 150g Pulver

Vitamin C Rosehip Complex er et velsmakende pulver av C-vitamin med mineraler, bioflavonoider og bærekstrakter. Kildene til C-vitamin er en blanding av askorbinsyre, kaliumaskorbat, kalsiumaskorbat, magnesiumaskorbat, sinkaskorbat og manganaskorbat, sammen med nype og bær. Lettoppløselig pulver med lavt syreinnhold. 5 gram pulver gir 1 gram C-vitamin.
N35282

Vitamin C, Magnesium Askorbat 250g pulver

Vitamin C Powder fra BioCare inneholder 100% magnesiumaskorbat (magnesium ascorbate) som er en lettopptakelig form av C-vitamin med lavt syreinnhold. Dette gjør den mildere mot mage-/tarmslimhinnen enn askorbinsyre. Rent frysetørret pulver helt fritt for tilsetningsstoffer.
N35240