Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Weleda Skin Food Nourishing Day Cream 40ml

Varenummer: N36881
EAN: 4001638580229
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Weleda hudpleie
ink. mva.
  • Gir fuktighet i 24 timer
  • Kan brukes under sminke
  • Beriket med olivenbladekstrakt med antioksidanter
  • Gir fuktighet, næring og en sunn glød
  • Styrker hudens naturlige barriere
  • Skin food dagkrem
Weleda Skin Food Nourishing Day Cream er en dagkrem som gir langvarig fuktighet og næring for alle hudtyper. Denne unike kremen inneholder dt effektive Skin Food-ekstraktet, som inkluderer kamille, stemorsblomst, rosmarin og ringblomst. I tillegg inneholder den et unikt olivenbladekstrakt med høyt innhold av antioksidanter som gir ekstra beskyttelse. Resultatet er en fuktighetsmettet hud, men med en lett følelse på huden, samt en sunn glød. Denne kremen er spesielt designet for å imøtekomme behovene til tørr hud. Weleda Skin Food Nourishing Day Cream er spesielt designet for tørr hud og har en ny sensorisk formel som mykgjør, beskytter og gir kort- og langsiktig fuktighet til huden. Den styrker også den viktige hudbarrieren. Weleda Skin Food Face Care Nourishing Day Cream er den ideelle dagkremen for deg som ønsker å gi huden langvarig fuktighet og næring gjennom hele dagen. Kremen kan fint brukes under sminke og vil gi ekstra glød.

Ingredienser:
Vann, solsikkeolje, glyserin, isoamyllaurat, sheasmør, pentylenglykol, betain, alkohol, glyserylstearatsitrat, behenyl alkohol, squalan, japan voks, stemorsblomstekstrakt, olivenblad ekstrakt, rosmarinekstrakt, kamilleekstrakt, ringblomstekstrakt, mineralleire, acacia tyggegummi, xanthan tyggegummi, tocopherol, veg. melkesyre, glyseryl kaprylat, parfyme*, limonene*, linalool*, benzyl benzoat*, citral*.

*Naturlige eteriske oljer og/eller planteekstrakter.

Bruk:
Påfør på renset hud over ansikt, hals og décolleté hver dag.

​​​​​​​Passer for alle hudtyper.

Viktige ingredienser:

  • Viola Tricolor ekstrakt: Spesielt kjent for sine langkjedede sukkerarter som skaper et fuktighetsgivende og beskyttende lag på huden. Derfor er dette ekstraktet svært egnet for pleie av tørr og sensitiv hud.
  • Calendula Officinalis blomsterekstrakt
  • Olivenbladekstrakt
  • Squalane
Weleda Skin Food Nourishing Night Cream 40ml

Skin Food Nourishing Night Cream er en intensiv nattkrem som fornyer huden. Slik får huden din langvarig fuktighet og regenereres natten igjennom. Gi daglig næring til huden din med Skin Food Nourishing Night Cream. Denne styrkende nattkremen regenererer huden din og gir intensiv fukt og næring for en strålende og myk hud. Nattkremen fra Weleda gir intens næring, regenererer og jevner ut huden, samtidig som den styrker hudens naturlige barriere. Slik fremmes en silkemyk hud og synlig glød.

N36882
Skin Food Light 75ml Krem

Skin Food Light er en lettere og mer flytende variant av Skin Food original allround krem som virker harmoniserende på huden og gjør den myk og smidig. Skin Food Light produseres etter nesten samme oppskrift med økologiske planteekstrakter fra stemorsblomst, kamille og calendula (ringblomst) i en base av solsikkeolje og sheasmør m.m. Den er bare litt lettere. Kremen kan brukes av alle og anbefales spesielt til ømfintlig hud. Den trekker hurtig inn og er rik på fuktighet.

N35086
Skin food 75ml Krem

Skin Food er en naturlig og næringsrik allround krem som virker harmoniserende på huden og gjør den myk og smidig. Skin Food produseres etter samme oppskrift i dag som for 80 år siden med økologiske planteekstrakter fra stemorsblomst, kamille og calendula (ringblomst). Kremen kan brukes av alle og anbefales spesielt til ømfintlig og tørr hud, velegnet på lepper, neglbånd, hender og som nattkrem til ansikt i perioder med mye stress og lite søvn. En naturlig basiskrem for hele familien.

N25540
Weleda Skin Food Ultra Light Dry Oil 100ml

Opplev intensiv fukt og næring med Weleda Skin Food Ultra-Light Dry Oil. Denne ultralette tørroljen med en tofaseformel gir deg umiddelbar mykhet og glød. Den kombinerer lettheten av en fuktighetsspray med næringsrike vegetabilske oljer og ekstrakter fra stemorsblomst, ringblomst, rosmarin og kamille. Den er enkel å påføre og absorberer raskt, og gir huden din øyeblikkelig glans samt mykhet og fuktighet. Weleda Skin Food Ultra Light Dry Oil føles lett på huden, den er hurtigabsorberende og kan brukes både på kropp og ansikt.

N36880
Lenker
Min side