Til toppen

Wild Yam rot (Yamsrot) 100 Kapsler

Varenummer: N20333
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray

ink. mva.

Solaray Wild Yam innholder jamsrot. Jamsrot bidrar til å opprettholde rolig og behagelig overgangsalder (menopause). Urten bidrar til å dempe typiske symptomer forbundet med overgangsalder, slik som svette, hetetokter, rastløshet og irritabilitet. 

Oppgitt innhold per døgndose 4-6 kapsler

 

Innhold mengde
Wild Yam, tørket jamsrot 1600-2400 mg
Ingredienser: Wild Yam / jamsrot (Dioscorea villosa), vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat).

 

Anbefalt døgndose: 2-3 kapsler 2 ganger daglig med mat eller et glass vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.


 

Female Balance 60 Vegkapsler

Female Balance som tidligere het FemForte® Balance, er en kraftfull blanding av planteekstrakter for kvinner. Kapslene inneholder blant annet rødkløver som er en naturlige kilde til isoflavonene genistein, daidzein, biochanin og formononetin. Isoflavoner fra rødkløver kan dempe hetetokter og nattesvette og derfor bidra til en lettere overgangsalder. Urten kan også virke balanserende på østrogendominans og forebygge PMS. Rødkløver styrker leverens avgiftningskapasitet og virker lett vanndrivende.
N35236

Qvinde Dong quai (Kinesisk kvann) 100 Kapsler

Qvinde Dong Quai fra Solaray inneholder kinesisk kvann som demper overgangsplager og virker lindrende ved lette menstruasjonssmerter og PMS. Vegetabilsk kapsel.
N20324

Wild Yam 400mg 240 Kapsler

Wild Yam (Dioscorea opposita) er en rotvekst hvor røttene og knollene inneholder plantehormonet diosgenin, en forgjenger til progesteron og DHEA. Dette naturlige plantediosgeninet er veldig likt de hormonene som normalt produseres av menneskekroppen.
N32236