Til toppen

Wonder Legs™ 30 tabletter

Varenummer: N36472
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: New Nordic

ink. mva.

  • Tunge og trøtte/ømme ben
  • Venefunksjon
  • Fransk maritim Furubark, Rødvinsblad og vitamin C

Wonder Legs™ hjelper med å motvirke følelsen av tunge og trette ben. Wonder Legs™ er et kosttilskudd for vener og blodkar. Tabletten inneholder Fransk Maritim Furubark, C-vitamin og Rødvinsblader. Vitamin C bidrar til en normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende blodkar. Rødvinsblader bidrar til en normal venefunksjon. Kun en tablett om dagen. Furubark inneholder naturlig proanthocyanidiner.

Oppgitt innhold per døgndose 1 tablett.

Innhold mengde % RI

Fransk maritim furubark ekstrakt (Pinus pinaster Aiton)

- standardisert til 40 % proanthocyanidin

700 mg -

Rødvinsblad ekstrakt (Vitis vinifera L.)

- standardisert til 5 % proanthocyanidin

200 mg -

Sort pepper frø ekstrakt (Piper nigrum L.)

- standardisert til 40 % piperin

20 mg  
Vitamin C 90 mg 112%
     
Ingredienser: Fransk maritim furubark ekstrakt (Pinus pinaster Aiton), fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), rødvinsblad ekstrakt (Vitis vinifera L.), vitamin (askorbinsyre), sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.), potetstivelse overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetyl cellulose), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetyl cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksyd).  

Anbefalt døgndose:
Ta 1 tablett i forbindelse med et måltid eller et glass vann.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrives. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livstil.
Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtalt med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

VENEFUNKSJON
Vener er blodkar som fører blodet mot hjertet. Blodkarenes og venenes funksjon har betydning for opprettholdelse av en komfortabel og aktiv livsstil. Wonder Legs™ er en tablett av fransk maritim furubark i kombinasjon med rødvinsblader, pepper og vitamin C. Rødvinsblader bidrar til en normal venefunksjon. Vitamin C bidrar til en normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende blodkar.

Activin 90 Kapsler

Activin fra Natur-Drogeriet inneholder ekstrakt av vindruekjerner med høyt innhold av OPC (proanthocyanidiner). Vindrueekstrakt bidrar til å opprettholde normalt blodtrykk, og til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant).
N33331

Bio-Pycnogenol 90 Tabletter

Bio-Pycnogenol inneholder ekstrakt fra fransk strandfuru. Pycnogenol har en kraftig antioksidativ effekt og inneholder flere ulike typer bioflavonoider som beskytter cellene mot skader ved oksidativt stress. Pycnogenol bidrar til å opprettholde normale blodårer og friske årevegger. Dette vil også kunne hjelpe til med å opprettholde god sirkulasjon og derved redusere plager med tunge ben (f.eks under flyreiser og om du går og står mye). Ekstraktet inneholder også en rekke fruktsyrer.
N34938

Grapenol 50mg veg 90 Kapsler

Solaray Grapenol er et OPC-rikt bioflavonoidkompleks mot lette hevelser i bena grunnet tretthet, åreknuter og små, kosmetiske blodkarssprengninger i huden. Solaray Grapenol™ er spesielt rik på OPC (oligomere proantocyanidiner) som er naturlige polyfenoler og tilhører bioflavonoidene, plantenes fargestoffer. 
936102

Hagtorn (Crataegus) - Hvidtjørn 90 Kapsler

Hagtorn bidrar til normal hjertefunksjon og blodsirkulasjon. Hagtorn bidrar til normal tilførsel av oksygen i blodet. Urten støtter blodsirkulasjon i perifere blodårer og i hjertemuskelen. Dette bidrar til bedre oksygentilførsel. I hagtornkapslene får du pulverisert hagtornblad og -blomst, samt ekstrakt av de samme to plantedelene.
N33159