Til toppen

Bio-Pycnogenol 90 Tabletter

Varenummer: N34938
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord

ink. mva.

  • Støtter en god blodsirkulasjon
  • Redusere symptomer ved pollenallergi
  • Kraftfulle antioksidanter, deriblant bioflavonoider
  • Ekstrakt fra fransk strandfuru

Bio-Pycnogenol inneholder ekstrakt fra fransk strandfuru. Pycnogenol har en kraftig antioksidativ effekt og inneholder flere ulike typer bioflavonoider som beskytter cellene mot skader ved oksidativt stress. Pycnogenol bidrar til å opprettholde normale blodårer og friske årevegger. Dette vil også kunne hjelpe til med å opprettholde god sirkulasjon og derved redusere plager med tunge ben (f.eks under flyreiser og om du går og står mye). Ekstraktet inneholder også en rekke fruktsyrer.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 1-2 tabletter

Innhold mengde
Pycnogenol® 40-80 mg
   
Ingredienser: Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), maltodekstrin, ekstrakt fra fransk strandfuru (Pinus pinaster A), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), konsistensmiddel (trikalsiumfosfat), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).
   
Anbefalt døgndose: 1-2 tabletter

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Forskning viser også at Pycnogenol kan redusere symptomer ved pollenallergi.

Pycnogenol blir fremstilt av barken fra fransk strandfuru (Pinus pinaster). Selve barken er et restprodukt fra treproduksjonen og det er denne barken som anvendes som råmateriale ved produksjon av Pycnogenol. De kraftfulle bioflavonoidene ekstraheres fra barken innen 48 timer etter at treet er felt. Det brukes ingen plantevernmidler i skogen og den patenterte utvinningsprosessen innebærer ikke bruk av giftige løsemidler.

Den ferske barken pulveriseres og ekstraheres med etanol og vann i en patentert prosess. Etter at råekstraktet er renset, spraytørkes det til et fint brunt pulver. Deretter standardiseres ekstraktet til å inneholde 70 % +/-5 % av de aktive plantestoffene procyanidiner.

Bio-Biloba 150 Tabletter

Bio-Biloba er et tradisjonelt plantebasert legemiddel til bruk for å bedre blodsirkulasjonen ved f.eks. kalde hender og føtter. Det består av filmdrasjerte tabletter, som hver inneholder 100 mg raffinert tørrekstrakt av ginkgoblader. Tablettene er standardiserte til å inneholde 24 mg ginkgoflavonglykosid og 6 mg terpenlaktoner.
053010

Quercetin 500mg 60 Tabletter

Quercetin fra Lamberts inneholder 500 mg Quercetin per tablett. Quercetin er et stoff i gruppen bioflavonoider. Quercetin finnes naturlig i mat som bær og løk. Egnet for vegetarianere.
N33327

Quercetin 500mg 90 Kapsler

Non Citrus Quercetin er et stoff i gruppen bioflavonoider. Inneholder ikke sitrus-bioflavonoider.
N20323