Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Hair Volume -25% Romega -25% Tilbud på D-vitamin

YES Vaginal fuktighetsgiver, Økologisk 6 x 5ml Applikatorer

Varenummer: N35754
EAN: 5060104170691
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: The YES YES Company Ltd
ink. mva.
  • Fukter, beroliger og lindrer vaginale vev
  • Økologiske, naturlige ingredienser
  • Fri for silikon
Yes VM vaginal fuktighetsgiver lindrer irritasjon, kløe og svie, samt fukter og beroliger tørre og sensitive vaginale vev. YES VM består av en pH-balansert iso-tonic gel til skjeden, og vil også lindrer vaginal atrofi og tørrhet. Fuktighetsgiveren inneholder kun naturlige ingredienser, plantebaserte og andre som forekommer i naturen.

Aqua (water), Linum usitatissimum (Flax) Seed extract*, Aloe barbadensis leaf juice powder (Aloe vera)*, Ceratonia siliqua (Locust Bean Gum)*, Cyamopsis tetragonolobus (Guar Gum)*, Sodium chloride, Xanthan gum, Potassium sorbate, Citric acid, Phenoxyethanol.

*økologisk dyrkede ingredienser

Ved tørrhet i skjeden anbefales det behandling med både applikatorer og tube samtidig.
De ferdigfylte applikatorene tilfører fuktighetsgél diskret og hygienisk. Tuben kommer uten applikator, og er ment for ytre smøring da mange kvinner opplever tørrhet både internt og eksternt. 

Effekten av YES Vaginal Fuktighetsgiver kan vare opptil 3 dager etter påføring, og påføres ved behov hver 3. dag.

Kan brukes av veganere.

IntraFresh 6 Vagitorier

IntraFresh fra BioCare er vagitorier som inneholder 100 millioner levende humane melkesyrebakterier for en sunn fysiologisk balanse i underlivet. Vagitoriene inneholder spesielt utvalgte bakteriestammer og hvitløk som styrker normalfloraen, og de inneholder roseolje for naturlig friskhet og velvære. Hjelper til å opprettholde en sunn og normal vaginalflora.

N17704
Cervagyn® (Vaginalkrem) 50g krem

Cervagyn er en vaginalkrem som inneholder melkesyre produsert av laktobasiller for en sunn fysiologisk balanse i underlivet. Cervagyn er en vaginalkrem med melkesyre produsert av kroppens naturlig forekommende laktobasiller. Den senker pH ved skjedeåpningen og gjenoppretter et normalt surt miljø. Cervagyn opprettholder en sunn fysiologisk balanse i skjeden.

N17705
Min side