Til toppen

YES Vannbasert glidemiddel, Økologisk 100ml

Varenummer: N35782
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: The YES YES Company Ltd

ink. mva.

 • Lindrer tørrhet og ubehag
 • Sertifisert økologisk, garantert ren og naturlig
 • Ikke klissete

YES WB vannbasert glidemiddel lindrer raskt tørrhet og ubehag, supplerer naturlig fuktighet og er intenst fuktighetsgivende. Glidemiddelet beskytter også slimhinnene og lindrer ved skade. Konsistensen er herlig fløyelsmyk, spesielt utviklet for å være så lik kroppens egen smøring som mulig. YES WB vannbasert glidemiddel har balansert pH for å ligne vaginal pH.

Aloe barbadensis leaf juice powder (Aloe vera)*, Linum usitatissimum (Flax) seed extract*, Cyamopsis tetragonolobus (Guar gum)*, Ceratonia siliqua (Locust bean gum)*, Xanthan gum, Sodium chloride, Potassium sorbate, Citric acid, Sodium benzoate.

*Økologisk dyrkede ingredienser


Kan brukes sammen med kondom og alle typer sexleketøy – også silikon.

 • Økologisk Aloe Vera – for sine fuktighetsgivende egenskaper
 • Økologisk linfrøekstrakt – spesielt gunstig for slimhinnene

 • Beskytter slimhinnene

 • Inneholder blant annet guar og xanthan som bidrar til silkeaktig, fløyelsmyk og realistisk

  konsistens lik kroppens egen smøring

 • Allergivennlig; spesielt utviklet formula for å minimere risiko for allergi

 • Anbefalt av gynekologer

 • Lukt- og smaksfri, klisser ikke

 • Kan brukes av veganere


Conceive Plus, sædvennlig glidemiddel 75ml

Conceive Plus er designet for å hjelpe par som planlegger barn. Intimgelen er sædvennlig og skal brukes i skjeden ved samleie i fertile perioder. Et sædvennlig glidemiddel kan være fint å bruke når man ønsker å lage barn; Sædcellene får da mer å svømme i, og det øker nytelsen mens man har samleie. Conceive Plus har både pH-verdi og optimal ionekonsentrasjon som gjør at sædcellene trives.
N35762

YES Planteoljebasert glidemiddel, Økologisk 6 x 5ml Applikatorer

YES OB planteoljebasert glidemiddel er et luksuriøst, økologisk og naturlig alternativ til glidemidler med silikon. Glidemiddelets konsistens er herlig glatt, silkeaktig og fløyelsmyk. 
De næringsrike ingrediensene er spesialtilpasset vevet de kommer i kontakt med, de er gunstige og pleiende for huden og behøver dermed ikke å vaskes bort.

N35755

YES Planteoljebasert glidemiddel, Økologisk 80ml

YES OB planteoljebasert glidemiddel er et naturlig alternativ til glidemidler med silikon. Økologiske ingredienser som gjør konsistensen glatt, silkeaktig og fløyelsmyk. YES OB kan brukes både som glidemiddel og massasjeolje. De næringsrike ingrediensene i glidemiddelet er spesialtilpasset vevet de kommer i kontakt med, er gunstige og pleiende for huden og behøver dermed ikke å vaskes bort.
N35756

YES Vaginal fuktighetsgiver, Økologisk 100ml

Yes VM vaginal fuktighetsgiver lindrer irritasjon, kløe og svie, samt fukter og beroliger tørre og sensitive vaginale vev. YES VM består av en pH-balansert iso-tonic gel til skjeden, og vil også lindrer vaginal atrofi og tørrhet. Fuktighetsgiveren inneholder kun naturlige ingredienser, plantebaserte og andre som forekommer i naturen.
N35753