Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Zerochol, 800mg plantesteroler, 60 tabletter

Varenummer: 884218
EAN: 5425020409230
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Innoceutics
ink. mva.
  • Ingen bivirkninger
  • Senke kolesterolet
Zerochol inneholder plantesteroler som binder overskudd av det «uønskede» LDL-kolesterolet og leder det ut av kroppen – helt naturlig og uten bivirkninger. Zerochol er et 100% naturlig produkt og inneholder plantesteroler av planteoljer fra økologisk og ikke-genmodifisert (non-GMO) soya, solsikke, furu, mais og raps. På bakgrunn av omfattende forskning anerkjenner det europeiske mattilsynet EFSA at 1,5-3,0 gram plantesteroler om dagen kan senke/redusere kolesterolnivået i blodet. Et høyt kolesterolinnhold er en risikofaktor for utviklingen av koronar hjertesykdom. 

Oppgitt innhold per tablett

Innhold mengde
Plantesteroler 800 mg
Ingredienser: Plantesteroler fra (soyaolje (glycine max Merr.), solsikkeolje (Helianthus annuus L.), strandfuruolje (Pinus Pinaster Sol.), maisolje (Zea mays L.), rapsolje (Brassica napus L.), potetstivelse, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer, stearinsyre), emulgator (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, hydroksypropylmetylcellulose), fargestoff (kalsiumkarbonat).

Anbefalt døgndose: 2 tabletter en gang daglig til hovedmåltidet.
Ved ekstra behov: Maksimalt opptil 3 tabletter daglig (2 til hovedmåltidet og 1 til et annet måltid). Anbefalt døgndose inneholder 1,6 - 2,4 gram plantesteroler. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Ytterligere informasjon:
Zerochol kan tas samtidig med kolesterolsenkende medisiner (statiner) og gir da en tilleggseffekt. NB: En eventuell reduksjon av statiner skal skje gradvis og alltid i samråd med lege.

Zerochol bør ikke tas av gravide og ammende samt barn under 5 år. Produktet er ikke beregnet for personer som ikke har behov for å regulere kolesterolinnholdet i blodet. Zerochol bør heller ikke anvendes, hvis man lider av den sjeldne arvelige sykdommen sitosterolemia. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og livsstil. Produktet skal anvendes som en del av et balansert og variert kosthold, som blant annet omfatter regelmessig inntak av frukt og grønnsaker for å opprettholde karotenoidnivåene.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side