Til toppen

Zobrimmun 60 kapsler Cistus Incanus

Varenummer: 871838
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Zobrius

ink. mva.

  • For  immunsystemet
  • Cistus Incanus inneholder 23% polyfenoler

Zobrimmun™ inneholder vitamin C, D og sink som bidrar til et normalt fungerende immunsystem. Produktet er utviklet som et naturlig og bærekraftig kosttilskudd. Zobrimmun inneholder Cistus Incanus med 23 % polyfenoler. Polyfenolene fungerer som naturlige antioksidanter som bidrar til å beskytte kroppen mot frie radikaler og oksidering. Urten Cistus Incanus er en eviggrønn og nøysom buskplante som får skjønne lysesrød til lille blomster på våren. Zobrimmun inneholder også vitamin D3, vitamin C og sink, som sammen med Cistus Incanus bidrar til et normalt fungerende immunsystem.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 2 kapsler.

Innhold mengde % av RI
Cistus Incanus 600 mg -
Vitamin D3  40 μg 800%
Vitamin C 75 mg 94%
Sink 15 mg 150%
     
Ingredienser: Cistus Incanus, fyllstoff (magnesiumsalter av fettsyrer), vitamin C, sink, kolekalsiferol (vitamin D3). Vegetabilsk kapsel: hydroksypropylmetylcellulose.

Anbefalt døgndose for voksne:  2 kapsler daglig sammen med mat. Svelges med vann. Kapslene skal ikke tygges.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år.

Oppbevares på et tørt sted under 25°C, og utilgjengelig for barn.

Nyhet

agaDA 60 kapsler

agaDA støtter kroppens normale immunsystem og allmenne motstandskraft. Tilskuddet agaDA fra MSM Norge er basert på 20 års forskning og er en ny type hurtigvirkende adaptogent tilskudd. Her er to veldokumenterte adaptogener kombinert, Andrographis (Andrographis paniculata) SHA-10® og Russisk rot (Eleutherococcus senticosus) SHE-3®. Det unike med agaDA er synergien mellom disse to ekstraktene, samt det raske opptaket som er maksimalt opptak innen 90 minutter. Adaptogenene i agaDA støtter kroppens egen generelle motstandskraft og agaDA er ment å støtte immunsystemet slik at det opprettholder sin naturlige funksjon, selv når kroppen er under press. agaDA er derfor anbefalt brukt som et generelt tilskudd og/eller i perioder hvor kroppen og immunforsvaret er under ekstra press.
N36360

Cistus incanus Økologisk 100g Urt

Cistus er en eviggrønn plante i solrosefamilien. På engelsk kalles den Rock-rose og på dansk er navnet soløyetre (soløjetræ). Cistus te har en mild aromatisk smak.
N35350

Defence 30 Tabletter

Defence fra SHIFT kombinerer flere botanicals som har en stimulerende og aktiverende effekt på immunforsvaret. Defence er sammensatt av kraftige ekstrakter fra chaga, reishi, Wellmune betaglukaner og svarthyll. Hver for seg bidrar de til å styrke og trene immunforsvaret.  Sammen er de et tilskudd som bidrar til å opprettholde helsen og sørger for at immunforsvaret fungerer som det skal, særlig i perioder av året hvor man er utsatt for bakterier og virus.  Tidligere navn: SuperDefence
884397

Ipe Roxo (Pau Darco) 150g Te

NYHET! Ipe Roxo bidrar til normal funksjon i immunsystemet.  Ipe Roxo har i århundrer blitt brukt av callawaystammen i det gamle Inkariket, av guaranis-, tupinambas-, quechua og ayanaraindianere i Brasil, Argentina, Bolivia, Paraguay osv. Lenge før spanjolene kom til den nye verden, og urten brukes den dag i dag. I Danmark har Ipe Roxo vært solgt siden 1976. Andre navn: Pau D'arco, Taheebo og Lapacho. Smak og utseende kan variere, da både unge og eldre Ipe roxo-trær brukes.
N22490