Til toppen

Zobrius After Alchol Drink, 50ml

Varenummer: 953368
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Zobrius

ink. mva.

  • For en bedre dagen derpå!
  • Glutenfri, laktosefri, soyafri
  • Frisk sitrus smak
  • Kun 16 kcal

Zobrius™ After-Alcohol Drink er komponert for å gi deg en bedre dagen derpå! Et kosttilskudd som inneholder planteekstrakter og elektrolytter (salter) og fruktose. Zobrius™ har en unik kombinasjon av naturlige og trygge planteekstrakter. Ingrediensene i ZOBRIUS™ After-Alcohol Drink bidrar til å opprettholde energinivået og en normal væskebalanse i kroppen. Sånn at du kan oppleve mindre trøtthet, kvalme og dehydrering. Zobrius smaker av sitrus og ingefær, og inntas som siste drink før du legger deg, og gjerne med et glass vann. Planteekstraktene er bærekraftige, og er blant annet Yerba maté, ginseng og ingefær.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 50ml porsjon:

Innhold mengde % av RI
Koffein 0,5 mg -
Guarana 0,5 mg -
Yerba maté (Ilex paraguariensis) 250 mg -
Ginseng (Panax ginseng) 53 mg -
Russisk rot (Eleutherococcus senticosus) 27 mg -
Ingefær (Zingiberis officinalis) 83 mg -
Lakrisrot (Glycyrrhiza glabra) 10 mg -
Natriumglukonat 190 mg -
Kaliumglukonat 1800 mg -
- hvorav kalium 314 mg 15,7 %
Magnesiumlaktat 550 mg -
- hvorav magnesium 66 mg 17,7 %
Fruktose (kun 16 kcal) 4000 mg -
     
Andre ingedienser: etanol, natriumbensoat, fosforsyre, polydekstrose, glyserol og aroma.

Anbefalt døgndose for voksne: Rist flasken godt før bruk. Innta 1 til 2 shots etter følt behov som siste drink, gjerne med et glass vann. Ikke overskrid 2 shots per døgn.

Uegnet for gravide og personer under 18 år.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
Oppbevares tørt og kjølig, utilgjengelig for barn. 

ZOBRIUS™ After-Alcohol Drink inneholder ingen animalske ingredienser og egner seg for vegetarianere.

Cleanse NutriPowder 120g Pulver

Cleanse NutriPowder er en alt-i-ett-blanding av planteekstrakter og -antioksidanter som støtter kroppens normale rensesystem. Pulveret inneholder blant annet mariatistel, artisjokk, gurkemeie, koriander, brokkoli og alger.
N35235

Enaxin 400ml

Ènaxin gir ny energi og motvirker tretthet. Hurtigvirkende blanding av urter og vitamin B12 som gir overskudd. Inneholder uttrekk av kjente adaptogene urter som Rosenrot og Scisandra, samt Grønn te, Damiana og Maté. Vitamin B12 bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse. Rosenrot hjelper kroppen til å takle emosjonelt stress og fysiske belastninger. Schisandra kan bidra til økt toleranse for stress. Kan brukes når du skal prestere ekstra, eller som en 16-dagerskur for å bygge opp energinivået. Nå med ny smak av lakrisrot og aronia. Søtet med stevia. Finnes også som tabletter.
N31776

Mate koffeinholdig urtete 70g Te

Maté er en koffeinholdig urtete som er et godt alternativ til kaffe. Maté har en krydret urtesmak med en lett og elegant bitter undertone. Opprinnelig ble Maté drukket av de Sør-Amerikanske indianerne, som navngav treets grønne blader "Yerba-Maté".
N33873

Panax Ginseng Rød, 400 mg 90 Kapsler

Panax rød ginseng kan virke som en mental oppkvikker, og den forbedrer fysisk og psykisk prestasjonsevne. Enkelte hverdager krever litt ekstra energi - fysisk eller mentalt. Rød Panax Ginseng kapsler inneholder Panax ginseng med 400 mg ginsengrot og 26 mg ginsenosider pr. kapsel. Fremstilles av panax ginsengrøtter som dampes før de tørkes, og derved får den røde fargen på overflaten.
N33952