Til toppen

Zooca original calanus oil omega-3 60 kapsler

Varenummer: 806255
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Calanus AS

ink. mva.

 • Bærekraftig
 • Høy grad av renhet
 • Zooplankton som gir omega-3 og andre umettede fettsyrer

Zooca® Original er et unikt omega-3 produkt basert på 20 års forskning. Zooca® Original inneholder flere viktige fettsyrer enn vanlig omega-3, og gir et høyere opptak av essensielle omega-3 fettsyrer i kroppen. Zooca® Original er godt for hjerte, hjernen, synet, musklene, beinbygningen og immunsystemet. Dette er et omega-3 tilskudd som er henter omega-3 fra en av verdens største og mest bærekraftige kilder til omega-3. Det spennende med Zooca er den unike sammensetningen av næringsstoffer. Her får du omega-3, samt andre umettede fettsyrer fra zooplanktonet Calanus finmarchicus. Dette zooplanktonet er selve opphavet til nesten all omega-3 i havet. Omega-3 oljen er så ren at den kan brukes uten at den trenger å raffineres eller renses. På den måten blir alle næringsstoffene bevart. I tillegg inneholder Zooca® Original vitamin D fra alger.

Oppgitt innhold per døgndose 2-4 kapsler:

Innhold mengde % RI
Zooca® Original 1050 - 2100 mg  
- hvorav:    
- Polikosanoler 220 - 440 mg  
- SDA (stearidonsyre) 79 - 158 mg  
- EPA (eicosapentaensyre) 68 - 136 mg  
- DHA (docosahexaensyre) 58 - 116 mg  
- Total omega-3 221 - 442 mg  
- Ketolinsyre 30 - 60 mg  
- Astaxanthin (-ester) 1 - 2 mg  
     
Vitamin D 10 - 20 µg 200-400%
     
Ingredienser: Olje fra Calanus finmarchicus. Gelatin (fisk). Vegetabilsk Vitamin D. Stabilisator (glyserol).   

Anbefalt døgndose: 2-4 kapsler

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Oppbevares ved romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Ikke anbefalt for barn under 3 år.
Personer med skalldyrallergi bør utvise forsiktighet.

 • EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon
 • DHA bidrar til normal hjernefunksjon og syn
 • Vitamin D fra alger bidrar til normal beinbygning, normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon
 • Astaxanthin gir oljen den røde fargen og som beskytter fettsyrene mot oksidering
 • Polikosanoler er ett fettstoff mest kjent for å danne laget utenpå frø og planter
 • Stearidonsyre SDA er en omega-3 fettsyre. Denne omdannes til omega-3-fettsyren EPA etter opptak i kroppen.
 • Ketolinsyre bidrar til økt omdannelse av plantebaserte fettsyrer til omega-3 fettsyren EPA
 • Fettsyrene i Zooca Calanus® Oil er den eneste naturlige marine omega-3 oljen som kommer i form av voksester, og fordøyes mye langsommere enn alle andre marine omega-3 kilder. På den måten frigjøres fettsyrene i nedre del av fordøyelsessystemet, og registreres av spesielle fettsyresensorer før det tas opp i blodbanen.

Eskio 3 250 Kapsler

Eskio 3 er naturlig stabil omega-3 fra fiskeolje med en blanding antioksidanter patentert kalt Pufanox. Fremstilt i henhold til legemiddelstandarden (GMP) og er derfor fri for miljøgifter som kvikksølv, PCB og DDT. Eskimo-3 produktene har omfattende vitenskapelig dokumentasjon. Eskio-3 er en naturlig fiskeolje som har samme andel av omega-3 fettsyrer som i fet fisk.
986240

OmniOmega Krill olje 60 Kapsler

Krill-olje av beste kvalitet med et unikt innhold av Omega-3 fosfolipider som er lettere opptagelig for kroppen enn alminnelig fiskeolje. Inneholder DHA som medvirker til å vedlikeholde en normal funksjon av hjernen og et normalt syn. Innholdet av EPA og DHA bidrar til en normal hjertefunksjon. Krill er en sterk, naturlig kilde til Omega-3, fosfolipider og antioksidanten astaxanthin!
922841

Plantforce Vegansk Omega 3 EPA & DHA 120 Vegkapsler

Plantforce® Omega-3 er plantebasert på algeolje rik på fettsyrer. Dette gjør den miljøvennlig, bærekraftig og egnet for vegetarianere og veganere. Vegnask omega-3 er laget på alger som dyrkes innendørs i ståltanker ved hjelp av fermenteringsteknikker. Dette gjør at algene ikke inneholder forurensing fra havet. 
N35476

Romega - Ekstrakt fra Silderogn 180 Kapsler

Romega® Arctic Caviar Oil er et omega-3 kosttilskudd som er ekstrahert fra silderogn. Romega® er rikt på omega-3 fettsyrene DHA og EPA. Omega-3-fettsyren DHA er spesielt viktig for hjernen og fordi kroppen ikke kan produsere nok selv så må man tilføre dette fra kosten. 250 mg DHA daglig vil kunne bidra til å opprettholde hjernens normale funksjon. Romega er et naturlig oljeekstrakt som kan blandes med vann, i motsetning til mange andre oljer. Dette gjør at det tas lett opp i kroppen. I Romega® er DHA bundet i fosfolipider, som er den samme formen av DHA som naturlig finnes i hjernen, hjertet og øyet.
870327