Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

A vitamin 900µg Tabletter

Varenummer: N33781
EAN: 5703137000107
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
A-vitamin tabletter som inneholder 900 mcg retinylacetat per tablett. Vitamin A er ett av de fettløselige vitaminene. Vitamin A bidrar bl.a. til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon og en normal omsetning av jern. A-vitamin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner, hud og syn.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 1 tablett.

Innhold mengde % av RI
Vitamin A 900 µg (3.000 IE/IU) 113%
     
Ingredienser: Maltodekstrin fra mais, stabilisator (mikr. cellulose), vitamin A (retinylacetat), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Anbefalt døgndose fra 11 år: 1 tablett i forbindelse med et måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Det anbefales ikke å ta mer enn ett kosttilskudd som inneholder vitamin A. Dette gjelder retinol-former, og ikke de tilskuddene hvor kilden til A-vitamin er pro-vitamin A, altså betakaroten.

Vitamin A bidrar til:

  • immunsystemets normale funksjon
  • normal omsetning av jern
  • å opprettholde normale slimhinner
  • å opprettholde normal hud
  • å opprettholde normalt syn
  • Vitamin A spiller en rolle i celledelingsprosessen.
Betakaroten 100 Kapsler

Betakaroten fra Nature Sunshine som omdannes til A-vitamin i kroppen. Betakaroten forbereder og beskytter huden mot oksidering under soling og gir deg en raskere og mer varig brunfarge. Betakaroten er det naturlige rød/oransje pigmentet i frukt og grønnsaker. Betakaroten er en naturlig, vegetabilsk kilde til A-vitamin, og omdannes i kroppen til A-vitamin etter behov. I tillegg er betakaroten en antioksidant. A-vitamin beskytter huden

975969
Bio Life Super Betakaroten, 15mg, 60 Vegkapsler

Bio-Life Super Betakaroten inneholder naturlig alfa- og betakaroten fra planter og alger. Betakaroten er et provitamin til vitamin A, som i tillegg til sink, er viktig for normalt syn. A-vitamin hjelper også til med å opprettholde friske slimhinner og sunn hud. Vitamin C, E, sink og selen er viktige antioksidanter. Kobber bidrar til normal pigmentering av hud og hår. Super Betakaroten er en symfoni av næringsstoffer.

871663
Betakaroten kompleks 3mg 150 Kapsler

Solaray Betakaroten kompleks for en jevnere og sunnere brunfarge og en god kilde til vitamin A. Solaray Betakaroten inneholder et naturlig karotenoidkompleks Betatene® (fra algen Dunaliella salina) i en base av urter og olivenolje (kaldpresset jomfruolje). God kilde til vitamin A fordi Betakaroten (Provitamin A) omdannes til vitamin A i kroppen når det behøves. Viktig for huden og slimhinnene. Vitamin A er godt for synet, og spesielt viktig for å opprettholde nattsynet.

904234
Lenker
Min side