Til toppen

Bio Life Super Betakaroten, 15mg, 60 Vegkapsler

Varenummer: 871663
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Bio-Life Super Betakaroten inneholder naturlig alfa- og betakaroten fra planter og alger. Betakaroten er et provitamin til vitamin A, som i tillegg til sink, er viktig for normalt syn. A-vitamin hjelper også til med å opprettholde friske slimhinner og sunn hud. Vitamin C, E, sink og selen er viktige antioksidanter. Kobber bidrar til normal pigmentering av hud og hår. Super Betakaroten er en symfoni av næringsstoffer.
Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1 kapsel
Ingrediensermengde% av RI
Rispulver, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, farge (titandioksid)), naturlig betakaroten (fra Blakeslea trispora), d-alfatokoferol-acetat, L-askorbinsyre, Spirulina (S.platensis), sinksitrat, L-selenometionin, blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus), gulrotekstrakt (Daucus carota), storfløyelsblomstekstrakt (Tagetes erecta), tomatekstrakt (Lycopersicon esculentum), druekjerneekstrakt (Vitis vinifera), sort pepperekstrakt (Piper nigrum), algeekstrakt (Haematococcus pluvialis), kobberglukonat.
Betakaroten15 mg
Vitamin C60 mg75%
Vitamin E30 mg a-TE250%
Sink10 mg100%
Kobber0,15 mg15%
Selen100 µg182%
Fløyelsblomsekstr. (20%Lutein+zeaxantin)6 + 2 mg-
Tomatekstrakt4 mg-
Algeekstrakt1 mg-
1 kapsel om dagen.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktet erstatter ikke solkrem ved langvarig opphold i sterk sol. Bruk solvett og søk skygge om nødvendig.
Produktet er et bredspektret vitamin-/mineral- og antioksidantprodukt med pigmenter (fargestoffer) og ekstrakter fra alger, blomster og grønnsaker.