Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Active Liver 60 Tabletter

Varenummer: 856140
EAN: 5021807457151
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: New Nordic
ink. mva.
  • Inneholder kolin
  • Mariatistel og artisjokk støtter lever og gallefunkjsonen
  • For fettforbrenningen
Active Liver™ er tablettene du trenger for å støtte leveren din hvis du lever "det gode liv". Tablettene inneholder en kombinasjon av ekstrakter fra mariatistel, artisjokk, gurkemeie og svart pepper, samt vitaminet kolin. Mariatistel og artisjokk støtter din daglige lever-/gallefunksjon. Innholdet av kolin bidrar til å opprettholde en normal leverfunksjon og omsetning av fettstoffer/fettforbrenning.

Oppgitt innhold per 1 tablett:

Innhold mengde
Mariatistel frukt (Silybum marianum L.) standardisert til 80 % silymarin 250 mg
Artisjokk ekstrakt (Cynara scolymus L.)222 mg 13,5:1 ekstakt tilsvarende 2997 mg tørket urt 222 mg
Gurkemeierot ekstrakt (Curcuma longa L.) 10:1 ekstrakt tilsvarende 1500 mg rot 150 mg
Svart pepper ekstrakt (Piper nigrum L.) standardisert til 40 % Piperin 10 mg
Kolin  85 mg
   
Ingredienser: Mariatistel ekstrakt (Silybum marianum L.), artisjokk ekstrakt (Cynara scolymus L.), kolin (kolinhydrogentartrat), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), gurkemeie ekstrakt (Curcuma longa L.), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), standardisert sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, gummi arabikum, talkum, glyserin), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), potetstivelse.

 

Anbefalt døgndose: 1 tablett med væske

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide og ammende eller barn under 11 år. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares ved romtemperatur.

Tretthet og uren hud er ofte de første tegnene på en overbelastet lever. Man kan også få nedsatt produksjon og/eller flyt av galle og dårligere fordøyelse av fett med nedsatt toleranse for fett i maten. Mariatistel (Sylibum marianum L. Gaertn.) har sin opprinnelse i Middelhavsområdet. Mariatistel brukes både som matvare og helseurt. Mariatistlene i denne tabletten bearbeides slik at de ønskede plantestoffene bevares. Artisjokk (Cynara scolymus L.) er en tistelaktig staude med kraftig, furet stilk og store blader. Artisjokk er en flerårig plante, som har vært kjent i Middelhavsområdet i over 2000 år. Det er de tørkede bladene fra planten som brukes i Active Liver. Gurkemeie (Curcuma longa L.) er en staude i ingefærfamilien, som hører hjemme i det tropiske Sør-Asia. Gurkemeie gror vilt i skoger, og planten trives i temperaturer mellom 20° og 30° grader og med store mengder regn.

Rensende Te (8414) 100g

8414 Rensende te er en gammel oppskrift på en teblanding med syv forskellige urter i en velkomponert symfoni. Inneholder bjørkeblad som støtter aktiviteten i leveren, nyrene og tarmkanalen. Djevelklo/venustorn og løvetann understøtter fordøjelsen. Gullris bidrar til normal utskillelse via nyrer.

N35412
Active Liver 120 Tabletter

Active Liver™ er tablettene du trenger for å støtte leveren din hvis du lever "det gode liv". Tablettene inneholder en kombinasjon av ekstrakter fra mariatistel, artisjokk, gurkemeie og svart pepper, samt vitaminet kolin. Mariatistel og artisjokk støtter din daglige lever-/gallefunksjon. Innholdet av kolin bidrar til å opprettholde en normal leverfunksjon og omsetning av fettstoffer/fettforbrenning.

N35275
Schwedenkräuter 200ml

Maria Trebens Schwedenkräuter består av en rekke forskjellige urter og betraktes som den originale. Kvann, ingefær og zedoariarot er noen av urtene. Her i 200 ml i destillert vann.

N20534
BioDrain 180 Tabletter

Bio Drain er en komplett utrensende tablettkur basert på urter. Ved hjelp av en kombinasjon av tradisjonelt brukte urter og de siste vitenskapelige nyvinninger, støtter Bio Drain kroppens egne naturlige prosesser for utrensning og avgiftning. BioDrain® anbefales til personer, som vil ha hjelp til å bevare en sunn fordøyelse og en normal utskillelse av avfallsstoffer ved å støtte lever-/galle-systemet og urinprodusjonen.

N23138
Lenker
Min side