Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Aloe vera

Aloe vera demper rødhet og kjøler huden. Gelen fra Aloe planten er mye brukt mot mild solforbrenning, insektbitt, rødhet og irritasjon av huden. 

Visning
Sorter
Jason Aloe Vera Gel 98% 113ml

Jason Aloe Vera kjøler og lindrer varm, irritert hud. Fantastisk etter soling for å kjøle ned huden, samt etter barbering om huden blir irritert. Aloe vera er en naturlig del av husapoteket, og bør alltid være for hånden. Brukes på insektsstikk og småsår.

N36000
Aloe Vera økologisk 150ml Gel

AVIVIR Aloe Vera Gel er en ren og effektiv gel som kan påføres direkte på hudens irriterte områder. Med sitt høye innhold av økologisk Aloe Vera bidrar AVIVIR Aloe Vera Gel til lindring, virker kjølende og gjenoppbyggende på solbrent hud, rifter, insektstikk, røde utslett og andre hudirritasjoner.

868549
Dr. Organic Aloe Vera Gel 200ml

Dr. Organic Aloe Vera Gel er en fuktighetsgele som lindrer og kjøler ned soleksponert hud som er tørr og irritert. Aloe vera gelen kan brukes på hele kroppen og lindrer godt på hud som har vært i solen. Dette produktet inneholder minimum 70% økologiske ingredienser (utenom vann og salt).

N37068
Aloe Vera økologisk 75ml Spray

AVIVIR Aloe Vera Gel Spray er en flytende Aloe vera som sprayes direkte på hudens irriterte områder. Inneholder hele 99,5% økologisk Aloe vera! Med sitt høye innhold av økologisk Aloe vera bidrar AVIVIR Aloe Vera Gel Spray til lindring, virker kjølende og gjenoppbyggende på solbrent hud, rifter, insektstikk, røde utslett og andre hudirritasjoner. Parfymefri.

963845
Plant Aloe - Aloe Vera Gel økologisk 200 ml

Økologisk og ren høykvalitetsgel fra Aloe Vera planten som er fuktighetsgivende og nærende. Aloe vera demper rødhet og kjøler huden. Gelen er et mye brukt og naturlig middel mot mild solforbrenning, insektbitt, rødhet og irritasjon av huden. Etter påsmøring absorberes gelen raskt og oppleves ikke fettete. Plant Aloe vera gel kan brukes til sensitiv hud, også til barn. Nyttig fuktighetsgivende og nærende gel for tørr og stresset hud.

N36621
Aloe Vera After Sun 150ml

Aloe vera After Sun fra Avivir er laget for å kjøle ned huden og gjøre huden myk. I tillegg til økologisk aloe vera så inneholder denne after sun et kompleks av sakkaridene mannose, glukose, betaglukan og natrium hyaluronate. Sammen med det høye innholdet av Aloe vera tilfører det huden fuktighet, gir en raskere og finere bruningsresultat og forebygger solrynker. AVIVIR After Sun tilfører fuktighet og virker oppbyggende, samt gir en raskere og finere brunfarge med forebygging av solrynker.

N36262
Dr. Organic Aloe Vera Lip Balm 5,7ml

Dr. Organic Aloe Vera Lip Balm er en leppepomade med økologisk aloe vera. Leppepomaden har beroligende egenskaper fra økologisk aloe vera, i kombinasjon med sheasmør, jojobaolje, bivoks og vitamin E, for å gjenopprette fuktigheten i leppene. Denne leppepomaden har en solfaktor på 15 og er ideell å bruke hele året! Påfør gjerne på leppene så ofte som nødvendig.

N37057
Jason Aloe vera Dagkrem 84% 113ml

Jason Aloe Vera Moisturizing creme 84% er en svært fuktighetsgivende dagkrem som gir naturlig pleie til huden i ansiktet. Den høye konsentrasjonen av aloe vera-gelé beroliger og pleier. Godt egnet til tørr og irritert hud, etter soling og til nybarbert hud. Inneholder også mandelolje og vitamin E.

N36001
Aloe Vera Body Lotion 150ml

AVIVIR Aloe Vera Lotion har et lavt innhold av oljer og er derfor godt egnet til normal og blandet hud. Body Lotionens viktigste funksjon er å regulere hudens normale fettproduksjon, samtidig som den tilfører huden de aktive stoffene fra Activ Aloe®. Det høye innholdet av aloe vera bidrar til å styrke hudens forsvar, intensivere fuktighetstilførselen, beskytte og gjenoppbygge huden.

N34693
Dr. Organic Aloe Vera Skin Lotion 200ml

Dr. Organic Aloe Vera Skin Lotion 200ml er en fuktighetsgivende krem laget med økologisk aloe vera. Denne body lotionen fra Dr. Organic er beroligende og gir fuktighet til hud som trenger det, særlig egnet for tørr, irritert og solskadet hud. Fuktighetsgivende lotion basert på økologisk aloe vera beriket med kokossmør, sheasmør, olivenolje, solsikkeolje, islandsk lav, Vitamin A og E. Huden etterlates frisk og myk og godt ivaretatt.

N37058
Jason Aloe Vera 84% Body lotion 227g

Jason Aloe Vera body lotion er en rik og fuktighetsgivende krem, uten å være fet. Kremen inneholder høykonsentrert naturlig Aloe Vera som bidrar til å lindre og gi fukt til sensitiv og irritert hud.

N35999
Lenker
Min side