Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Aroma Shower Harmony 200ml

Varenummer: N35901
EAN: 7611916160752
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Weleda hudpleie
ink. mva.
  • Frisk og harmonisk dusjsåpe
  • Dufter av skogens harmoni
  • Ingredienser som holder på fuktigheten i huden
Weleda Harmony aroma er en frisk dusjsåpe som minner om en spasertur gjennom skogen med sin 100% naturlige friske og treaktige duft. Dufter av sølvgran, sibirisk gran og lavendel for et avslappende øyeblikk. Biologisk nedbrytbar formel. Dermatologisk testet.

Water (Aqua)  Alcohol  Disodium Cocoyl Glutamate  Coco-Glucoside  Glycerin  Fragrance (Parfum) 1  Xanthan Gum  Sodium Cocoyl Glutamate  Lactic Acid  Citric Acid  Tocopherol  Lecithin  Glyceryl Oleate  Hydrogenated Palm Glycerides Citrate  Ascorbyl Palmitate  Limonene 1  Linalool 1  Geraniol 1  Citral 1.
1 Fra naturlige eteriske oljer

Påfør på kroppen i dusjen og få en naturlig harmonisk duftterapi.

Tips: Etter dusjen, påfør så Weleda Body Lotion eller Body oil.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Aroma Shower Love 200ml

Aroma shower Love er en luksuriøs og harmoniserende dusjkrem fra Weleda. Dusjsåpen gir en nydelig og harmonisert blomsterduft som omringer deg i dusjen. Helt naturlig duft av romantisk rose, jasmin og ylang ylang. . Renser huden mildt med en base av mykgjørende solsikkeolje og naturlige sukkertensider. Biologisk nedbrytbar formel.

N35900
Badesåpe Morgenfrue 150g

Badesåpe Morgenfrue er en veldig mild og skånsom såpe som kan anbefales til barn og sarte sjeler. Såpen har ingen annen duft enn duften av mild såpe. Det er tilsatt ren ringblomstolje som virker helende og mykgjørende. I tillegg er såpen rørt sammen med litt tørkede ringblomstblader for å gi den karakter. Denne såpen henger på en snor som trekkes gjennom såpen. Den er praktisk å ha med i badekaret, og kan henges opp etter bruk. Såpe har best av å tørke gjennom når den først er brukt.

N35892
Arnica Sports Shower Gel 200ml

Arnika Sport Shower Gel fra Weleda er en frisk dusjgel med økologisk Arnica urteekstrakt. Perfekt etter en treningsøkt, og gir en oppkvikkende følelse. Lavendel roer ned samtidig som rosmarin gir liv til kroppen. En frisk og pleiende dusjgel som gir mye fuktighet. Økologisk, og passer både kvinner og menn. Prøv også Arnika Massage Oil som setter i gang blodsirkulasjonen slik at blåmerker og støt fra trening reduseres.

N33293
Lenker
Min side