Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Aroma Shower Love 200ml

Varenummer: N35900
EAN: 7611916160769
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Weleda hudpleie
ink. mva.
  • Luksuriøs dusjkrem med duftterapi for sansene
  • Eksklusiv duft med 100% naturlige eteriske oljer
  • Rose, jasmin og ylang ylang
  • Dermatologisk testet.
Aroma shower Love er en luksuriøs og harmoniserende dusjkrem fra Weleda. Dusjsåpen gir en nydelig og harmonisert blomsterduft som omringer deg i dusjen. Helt naturlig duft av romantisk rose, jasmin og ylang ylang. . Renser huden mildt med en base av mykgjørende solsikkeolje og naturlige sukkertensider. Biologisk nedbrytbar formel.

Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Coco-Glucoside, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Carrageenan, Lactic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum  Fragrance (Parfum)1,  Limonene 1,  Linalool 1,  Citronellol 1, Geraniol 1, Citral 1.


1 Fra naturlige eteriske oljer

Påfør på kroppen i dusjen og få en naturlig duftterapi for sansene. Kan brukes daglig.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Aroma Shower Relax 200ml

Beroligende dusjkrem med naturlige ingredienser som pleier huden i kombinasjon med en vitenskapelig bevist beroligende duft for sansene. Aroma shower Relax har naturlige duftnoter av klassisk lavendel og toppnoter av bergamott i kombinasjon med varm woody vetiver. Dusjgelen rengjør huden skånsomt med en base av mykgjørende solsikkeolje og naturlige tensider. Nydelig dusjsåpe i kombinasjon med beroligende aromaterapi som kan gi ro til sansene.

N35850
Badesåpe Villrose 150g

Badesåpen med villrose er en nydelig såpe med tørkede roseblader i, og en praktisk snor er trukket gjennom såpen. Slik er det lettere å tørke såpen etter bruk. Villrose badesåpen har en skjønn duft som appellerer til de fleste. En ypperlig gave til deg selv eller noen du kjenner.

N35891
Lenker
Min side