Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Badesåpe Villrose 150g

Varenummer: N35891
EAN: 5710148008053
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet
ink. mva.
  • Bestselger!
  • Nydelig duft  av villrose
  • Økologisk og kaldpresset olje
Badesåpen med villrose er en nydelig såpe med tørkede roseblader i, og en praktisk snor er trukket gjennom såpen. Slik er det lettere å tørke såpen etter bruk. Villrose badesåpen har en skjønn duft som appellerer til de fleste. En ypperlig gave til deg selv eller noen du kjenner.

Forsåpet økologisk jomfruolivenolje (natrium olivate), forsåpet kokosolje (natrium cocoate). Eterisk olje av lavendel (Lavandula officinalis) og Rosengeranium (Pelargoneum graveolens (limonene *, linalool *, geraniol *, citronellol *) Tørkede roseblader.

 

* Naturlig forekommende i eteriske oljer.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Badesåpe lavendel 150g

Badesåpe med lavendel av økologisk oliven- og kokosolje, med en lett skrubb av lavendelknopper. Denne såpen henger på en snor som trekkes gjennom såpen. Meget praktisk å ha med i badekaret, eller dusjen. Såpen kan enkelt henges opp til tørk etter bruk. Såpe har best av å tørke gjennom når den først er brukt. Lavendel er kjent for sine pleiende, og antiseptiske egenskaper, samt for sin oppløftende og beroligende effekt på sinnet. Såpen kaldrøres med tørkede lavendelknopper når den lages.

N35890
Badesåpe Morgenfrue 150g

Badesåpe Morgenfrue er en veldig mild og skånsom såpe som kan anbefales til barn og sarte sjeler. Såpen har ingen annen duft enn duften av mild såpe. Det er tilsatt ren ringblomstolje som virker helende og mykgjørende. I tillegg er såpen rørt sammen med litt tørkede ringblomstblader for å gi den karakter. Denne såpen henger på en snor som trekkes gjennom såpen. Den er praktisk å ha med i badekaret, og kan henges opp etter bruk. Såpe har best av å tørke gjennom når den først er brukt.

N35892
Alepposåpe med Honning 100g

Denne såpen kombineres tradisjonell syrisk kunnskap om produksjonen av Aleppo-såpe med honningens sødme. I denne nærende, mykgjørende og gjenoppbyggende såpen hjelper honning med å fukte huden, beskytte den og berolige irritert hud. Denne Aleppo-såpen passer for alle hudtyper, men er spesielt tilpasset svært sensitiv hud og babyhud. Såpens nærende egenskaper beroliger huden og etterlater den med en delikat, søt duft.

N35862
Rosmarin såpe, økologisk 100g Håndlaget såpe

Håndlaget økologisk Rosmarinsåpe fra danske Sæbeværkstedet. Rosmarinsåpen virker frisk og stimulerende med eterisk olje av Rosmarin og Lavendel. Duften av Rosmarin er aromatisk og rensende. Rosmarinen i såpen er avbalansert med lavendel, og det gjør såpen perfekt til et forfriskende morgenbad. Såpen er marmorert med sort, økologisk leire fra Australia som gir en spennende grafisk effekt. Dette gjør også hver såpe unike. Alle såpene fra Sæbeværkstedet inneholder kun naturlige ingredienser.

N34446
Lenker
Min side