Til toppen

Badesåpe lavendel 150g

Varenummer: N35890
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

  • Kaldpresset
  • Økologisk olivenolje som hovedbestanddel
  • Praktisk snor til å henge såpen til tørk

Badesåpe med lavendel av økologisk oliven- og kokosolje, med en lett skrubb av lavendelknopper. Denne såpen henger på en snor som trekkes gjennom såpen. Meget praktisk å ha med i badekaret, eller dusjen. Såpen kan enkelt henges opp til tørk etter bruk. Såpe har best av å tørke gjennom når den først er brukt. Lavendel er kjent for sine pleiende, og antiseptiske egenskaper, samt for sin oppløftende og beroligende effekt på sinnet. Såpen kaldrøres med tørkede lavendelknopper når den lages.

Forsåpet økologisk virgin olivenolje (natrium olivate), forsåpet kokosolje (natrium cocoate). Tørkede lavendelknopper og eterisk lavendelolje (Lavandula officinalis), (limonene *, linalool *, geraniol *)

 

* Naturlig forekommende i eteriske oljer

Aroma Shower Harmony 200ml

Weleda Harmony aroma er en frisk dusjsåpe som minner om en spasertur gjennom skogen med sin 100% naturlige friske og treaktige duft. Dufter av sølvgran, sibirisk gran og lavendel for et avslappende øyeblikk. Biologisk nedbrytbar formel. Dermatologisk testet.
N35901

Badesåpe Morgenfrue 150g

Badesåpe Morgenfrue er en veldig mild og skånsom såpe som kan anbefales til barn og sarte sjeler. Såpen har ingen annen duft enn duften av mild såpe. Det er tilsatt ren ringblomstolje som virker helende og mykgjørende. I tillegg er såpen rørt sammen med litt tørkede ringblomstblader for å gi den karakter. Denne såpen henger på en snor som trekkes gjennom såpen. Den er praktisk å ha med i badekaret, og kan henges opp etter bruk. Såpe har best av å tørke gjennom når den først er brukt.
N35892

Badesåpe Villrose 150g

Badesåpen med villrose er en nydelig såpe med tørkede roseblader i, og en praktisk snor er trukket gjennom såpen. Slik er det lettere å tørke såpen etter bruk. Villrose badesåpen har en skjønn duft som appellerer til de fleste. En ypperlig gave til deg selv eller noen du kjenner.
N35891

Lavendel, flytende vegansk såpe 250ml

Mild, flytende lavendelsåpe til hender og kropp som inneholder gode næringsrike og pleiende oljer som ikke tørker ut huden. Såpen fra Sæbeværkstedet er fremstilt av naturlige råvarer. God å bruke både som håndsåpe og dusjsåpe, mild og skånsom med en beroligende duft av lavendel.
N35880