Til toppen

Badesåpe Morgenfrue 150g

Varenummer: N35892
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

  • Mild og skånsom
  • God til sart hud
  • Praktisk snor til oppheng
  • Uten "parfyme"

Badesåpe Morgenfrue er en veldig mild og skånsom såpe som kan anbefales til barn og sarte sjeler. Såpen har ingen annen duft enn duften av mild såpe. Det er tilsatt ren ringblomstolje som virker helende og mykgjørende. I tillegg er såpen rørt sammen med litt tørkede ringblomstblader for å gi den karakter. Denne såpen henger på en snor som trekkes gjennom såpen. Den er praktisk å ha med i badekaret, og kan henges opp etter bruk. Såpe har best av å tørke gjennom når den først er brukt.

Forsåpet økologisk virgin olivenolje (natrium olivate), forsåpet kokosolje (natrium cocoate). Ringblomstolje (calendula). Tørkede kronblader av ringblomst.

 

* Naturlig forekommende i eteriske oljer.

Badesåpe lavendel 150g

Badesåpe med lavendel av økologisk oliven- og kokosolje, med en lett skrubb av lavendelknopper. Denne såpen henger på en snor som trekkes gjennom såpen. Meget praktisk å ha med i badekaret, eller dusjen. Såpen kan enkelt henges opp til tørk etter bruk. Såpe har best av å tørke gjennom når den først er brukt. Lavendel er kjent for sine pleiende, og antiseptiske egenskaper, samt for sin oppløftende og beroligende effekt på sinnet. Såpen kaldrøres med tørkede lavendelknopper når den lages.
N35890

Badesåpe Villrose 150g

Badesåpen med villrose er en nydelig såpe med tørkede roseblader i, og en praktisk snor er trukket gjennom såpen. Slik er det lettere å tørke såpen etter bruk. Villrose badesåpen har en skjønn duft som appellerer til de fleste. En ypperlig gave til deg selv eller noen du kjenner.
N35891

Calendula Soap (Barnesåpe) 100g

Mild plantesåpe for sart og sensitiv hud. Calendula Såpe er spesielt egnet til sart og ømfintlig hud på grunn av dens pleiende, milde effekt og dens diskrete duft. Passer meget bra til sart barnehud.
953146

Ringblomstsåpe - Morgenfrue, økologisk 100g Håndlaget såpe

En mild og skånsom såpe laget på forsåpet jomfruolivenolje og kokosolje. Såpen kan anbefales til barn og sart hud. Såpen er ikke tilsatt duft, og lukter bare mildt av såpe. Det er tilsatt ren ringblomstolje som virker rensende. Tørkede kronblader av ringblomst gir såpen karakter!
N35055