Til toppen

Bio Life Bio-Balanse u/jern 100 Kapsler

Varenummer: N22995
Lagerbeholdning:
Merke: Nutra-Lab Research
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

  • Vegansk multivitamin med mineraler og antioksidanter
  • Jod fra blæretang
  • D-vitamin fra alger
  • Med urter, elektrolytter og karotenoider

Bio-Balanse fra Bio-Life er et komplett vitamin- og mineraltilskudd med vitaminer, mineraler og sporstoffer, samt plantebaserte antioksidanter, enzymer og urter som sørger for optimalt opptak i kroppen. Produktet inneholder jod fra blæretang, algebasert kalsium og aktivt B12 og folat (metylformene). Vegetabilsk kilde til vitamin D3 fra alge. Porduktet er uten jern, men finnes også med jern for de som ønsker det. Kan brukes av alle voksne.

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel:

Innhold mengde % av RI
Betakaroten 2,5 mg  
- tilsvarer A-vitamin 1250 mcg 156%
Vitamin C 160 mg 200%
Vitamin D3 12 µg 240%
Vitamin E (a-TE) 32 mg 267%
Tiamin (B1) 12 mg 1091%
Riboflavin (B2) 12 mg 857%
Niacin (B3) 17 mg NE 106%
Pantotensyre (B5) 12 mg 200%
Vitamin B6 5 mg 357%
Vitamin B12 30 µg 1200%
Biotin 120 µg 240%
Folsyre 225 µg 113%
Kalsium 120 mg 15%
Kobber 2 mg 200%
Krom 100 µg 250%
Magnesium 100 mg 27%
Mangan 2 mg 100%
Selen 100 µg 182%
Sink 12,5 mg 125%
Jod 200 µg 133%
Ingredienser: Magnesiumsitrat, algekalk (Lithothamnium calcareum), L-askorbinsyre, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), D-alfa-tokoferylsyre-suksinat, sinksitrat, blæretang (Ascophyllum nodosum), schisandraekstrakt (Schisandra chinensis), papayaekstrakt (Carica papaya), gurkemeieekstrakt (Curcuma longa), kalsium-D-pantotenat, manganglukonat, nikotinamid, kobberglukonat, betakaroten (Blakeslea trispora), spirulina (Spirulina platensis), kjerringrokk (Equisetum arvense), brennesleekstrakt (Urtica dioica), lutein/ zeaxanthin (fløyelsblomst/Tagetes erecta), pyridoksin-hydroklorid, acerolaekstrakt (Malpighia glabra), ), almebark (Ulmus rubra), ingefær (Zingiber officinale), lykopen (tomat), kolekalsiferol (alge), tiaminmononitrat, riboflavin, druekjerneekstrakt (Vitis vinifera), metylkobalamin, krompikolinat, metyltetrahydrofolat, D-biotin, L-selenometionin.

Anbefalt døgndose fra 11 år: 1 kapsel med mat.

Innholdet av sink er forholdsvis høyt for daglig bruk, og produktet skal derfor bare brukes av ungdom fra 11 år ved påvist mangel, eller i samråd med lege/terapeut.

Om man ikke klarer å svelge kapselen, kan den åpnes. Innholdet drysses i mat eller drikke. Rør gjerne innholdet ut i en liten teskje med bringebærsyltetøy som skjuler smaken av mineralene.

Noen blir litt kvalme når de tar produkter med sink, dette er ufarlig og forbigående. Om man tar kapslene midt i et måltid (litt mat før og etter), vil det hjelpe.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bio Balanse uten jern anbefales normalt til menn, og kvinner over fertil alder. BioBalanse produseres uten magnesiumstearat og stearinsyre for bedre opptak og utnyttelse. Inneholder ikke gluten, sukker, melk/laktose eller syntetiske tilsetningsstoffer.

Bio Life Bio-Balanse m/jern 100 Kapsler

Bio Balanse er en komplett vitamin- og mineraltilskudd med 58 mineraler og sporstoffer, 12 vitaminer, samt plantebaserte antioksidanter, enzymer og urter som sørger for optimalt opptak i kroppen. Produktet inneholder i tillegg elektrolytter, bioflavonoider, karetenoider, klorofyll og jod fra blæretang. Dette produktet er med jern, men uten kalsium fordi kalsium hemmer opptaket av jern.
N22994

Multivitamin Pharma Nord 60 Tabletter

Multivitamin Pharma Nord inneholder 18 primære og sekundære antioksidanter, i tillegg til utfyllende næringsstoffer i en sammensetning som er utviklet i samarbeide med fremstående ernæringseksperter. Et produkt hvor opptakelighet og kvalitet er i høysete. Inneholder ikke jern.
902829

Omni X 360 Tabletter

OmniX er et sterkt multivitamin/-mineralprodukt uten jern og vitamin K. OmniX inneholder hele 26 vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre essensielle næringsstoffer. Jern er utelatt slik at produktet kan brukes av alle, inkludert kvinner etter menopausen og menn. K-vitamin er utelatt for de som tar blodfortynnende medisin eller av annen grunn ikke vil/skal ha vitamin K. Biosym har også en variant med både jern og vitamin K: Biosym Omnimin. Både B12 og folat finnes i den aktive metylformen.
N35115

Spektro u/jern veg 100 Kapsler

Spektro uten jern, er et multivitamin- og mineraltilskudd med urter og sporstoffer fra naturlige kilder. Spektro u/jern er sammensatt for kroppens biologiske behov. Et komplett og balansert multitilskudd av essensielle vitaminer, mineraler, urter og sporstoffer, inkludert alle vannløselige og fettløselige vitaminer. Inneholder mineraler som er organisk bundet for optimalt opptak og utnyttelse i kroppen. Inneholder alle vannløselige og fettløselige vitaminer (unntatt vitamin K). Inneholder mineraler som er organisk bundet for optimalt opptak og utnyttelse i kroppen. Inneholder ikke jern.
920892