Til toppen

Bio-Omega 7 60 kapsler

Varenummer: N35888
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord

ink. mva.

  • Spesielt utviklet for overgangsalder
  • For slimhinner
  • Farmasøytisk kvalitet
  • Prisbelønt i England i 2015

Bio-Omega 7 inneholder Omega-7-fettsyrer fra tindved, men også omega-3, -6 og -9, samt A-vitamin som bidrar til å opprettholde normal hud samt normale slimhinner i øyne, nese, munn og underliv. Tindvedoljen i Bio-Omega 7 betegnes som SBS24. Det er en unik formulering som har inngått i mange kliniske undersøkelser. Oljen er utvunnet av både bær og frø fra tindvedplanten hvilket gir den rikeste kombinasjonen av aktive innholdstoffer. For eksempel inneholder oljen alle de ulike formene for naturlig E-vitamin i form av tokoferoler og tokotrienoler. I tillegg er oljen rik på naturlige karotenoider og phytosteroler.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 2-4 kapsler:

Innhold mengde % av RI
Tindvedolje 1000-2000 mg -
Enumettede fettsyrer 480-960 mg -
 - hvorav omega-7  300-600 mg -
omega-9  180-360 mg -
Flerumettede fettsyrer 300-600 mg -
 - hvorav omega-3  130-260 mg -
omega-6 170-340 mg -
Vitamin A 133-267 μg 17-33%
i form av betakaroten 800-1600 μg -
Vitamin E 4-8 mg 33-67%
Ingredienser: SBA24®  Tindvedolje (hippophae rhamnoides L.), hydroksypropylstivelse, fuktighetsbevarer (glyserol), geleringsmiddel (karragenan), surhetsregulerende middel (dinatriumfosfat), vitamin E (D-alfa-tokoferol), vitamin A (betakaroten), antioksidant (rosmarinekstrakt).

Første to uker: 2 kapsler 2 ganger daglig (4 kapsler per dag).
Deretter: 1 kapsel 2 ganger daglig (2 kapsler per dag).
Tas sammen med et måltid. 

 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Grunnet endringer i hormonsystemet hod kvinner i overgangsalderen så blir kvinnene ofte mer oppmerksomme på å opprettholde slimhinnenes evne til å bevare naturlig fuktighet. Vitamin A er et av vitaminene som er særlig viktig for å opprettholde normale slimhinner.

En av naturens beste kilder til A-vitamin (betakaroten) er bær og frø fra tindvedplanten. Med Bio-Omega 7 forsyner du slimhinnene dine med sjenerøse mengder betakaroten i en svært biotilgjengelig form som er ekstrahert fra både bær og frø.

A-vitamin bidrar til å opprettholde normale slimhinner og normal hud.

"Bio" i produktnavnet refererer til produktets biotilgjengelighet.
Produktet er vegansk og vegetarisk.
Inneholder ikke gluten, laktose, soya, gjær eller sukker.

Omni-Omega EPA-GLA + (Omega 3- 6- 7- 9) 120 Kapsler

Omni-Omega EPA-GLA+ inneholder naturlig, stabil fiskeolje fra viltlevende fisk, i kombinasjon med agurkurt og flytende Lecithin. Omni-Omega EPA-GLA+ gir dermed et balansert tilskudd av flerumettede fettsyrer omega 3-6-7-9 og fosfolipider. Inneholder fiskeolje fra fisk som sardiner, makrell og ansjos. Kaldpresset agurkurt inneholder mer GLA (omega-6) enn noen andre oljer. Oljen har dessuten et naturlig innhold av oljesyre (omega-9). Lecitin forbedrer fettsyrenes kvalitet og opptagelighet. Langkjedede omega 3-6-9 med fettsyreratio 2,5 : 1 : 2,5.
817173

Omni-Omega EPA-GLA + 240 Kapsler

Omni-Omega EPA-GLA + 240 Kapsler inneholder naturlig, stabil fiskeolje fra viltlevende fisk, i kombinasjon med agurkurt og flytende Lecithin. Omni-Omega EPA-GLA+ gir dermed et balansert tilskudd av flerumettede fettsyrer omega 3-6-7-9 og fosfolipider. Inneholder fiskeolje fra fisk som sardiner, makrell og ansjos. Kaldpresset agurkurt inneholder mer GLA (omega-6) enn noen andre oljer. Oljen har dessuten et naturlig innhold av oljesyre (omega-9). Lecitin forbedrer fettsyrenes kvalitet og opptagelighet.
N34674