Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

BioAcidophilus Forte (tidl. Intensive) 30 Kapsler

Varenummer: 923179
EAN: 5033290855307
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Lagring: KJØL
Merke: BioCare
ink. mva.
  • Ved ekstra behov for probiotika / melkesyrebakterier
  • Miljøvennlig, resirkulerbar og minimal emballasje
Bio-Acidophilus fra BioCare er melkesyrebakterier / probiotika for bruk ved ekstra behov. Garantert 30 milliarder levende LAB4-bakterier per kapsel.  LAB4 er et unikt og godt dokumentert kompleks av bakterier som er motstandsdyktige ovenfor magesyre og galle, og koloniserer tarmen. Hypoallergen (lavallergen) og melkefri. Vegan. 

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel

Innhold mengde
Fruktooligosakkarider 56 mg
Lactobacillus acidophilus (CUL-60 & 21) 150 mg
Bifidobacterium bifidum & lactis (CUL-20 & 34) 56 mg
Totalt antall bakterier 30 milliarder
   
Ingredienser: Lactobacillus acidodphilus, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), fruktooligosakkarider fra sikorirot (Cichorium intybus), fyllstoff (cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis.

Anbefalt døgndose: 1 kapsel 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Oppbevares best i kjøleskap. Kan oppbevares i ca 30 dager i romteperatur og er derfor egnet ved reiser.

Bio Life Bio-dophilus GOLD 30 Vegkapsler

Bio-Life Bio-Dophilus Gold tilfører minimum 50 milliarder melkesyrebakterier som aktiveres fra sin dvale når de kommer i kontakt med fuktighet og varme i kroppen. Bakteriene kommer fra 16 ulike bakteriestammer fra 4 slekter, inkludert Lactobacillus- og bifidobacteriumslekten. Disse gode bakteriene tåler godt både syren i magesekken og gallen i tarmen, slik at de overlever på veien ned til tarmen. Miljøet i tarmen er viktig for hvordan tarmen fungerer, fordøyelsen av maten du spiser, og ikke minst hvordan du har det.

831659
BioAcidophilus Forte Plus 30 Kapsler

BioAcidohilus Forte Plus fra BioCare er den sterkeste utgaven av BioAcidophilus-serien med hele 75 milliarder melkesyrebakterier per kapsel. Den er velegnet som en intensivkur. LAB4 er et unikt og godt dokumentert kompleks av bakterier som er motstandsdyktige ovenfor magesyre og galle, og koloniserer tarmen. Hypoallergen (lavallergen) og melkefri. Vegan. 

N31393
Lenker
Min side