Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

BioAcidophilus Forte Plus 30 Kapsler

Varenummer: N31393
EAN: 5033290113537
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Lagring: KJØL
Merke: BioCare
ink. mva.
  • Velegnet som en intensivkur
  • LAB4 - veldokumentert bakteriekompleks
  • Miljøvennlig, resirkulerbar og minimal emballasje.
  • BioCare - Care inside and outside
BioAcidohilus Forte Plus fra BioCare er den sterkeste utgaven av BioAcidophilus-serien med hele 75 milliarder melkesyrebakterier per kapsel. Den er velegnet som en intensivkur. LAB4 er et kompleks av veldokumentert probiotika. Levende, melkesyreproduserende bakterer. LAB4 er et unikt kompleks av bakterier som er motstandsdyktige overfor magesyre og galle, og koloniserer tarmen. Med F.O.S. prebiotika. Lavallergen og melkefri. Vegan.  

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel

Innhold mengde
Fruktooligosakkarider 56 mg
Lactobacillus acidophilus (CUL-60 & 21) 188 mg
Bifidobacterium bifidum & lactis (CUL-20 & 34) 75 mg
Lactobacillus salivarius (CUL-61) 125 mg
Totalt antall bakterier 30 milliarder
IngredienserLactobacillus acidodphilus, Lactobacillus salivarius, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), fyllstoff (cellulose), Bifidobacterium bifidum & Bifidobacterium lactis, fruktooligosakkarider fra sikorirot, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares best i kjøleskap. 

BioCare – en serie moderne tilskudd av beste kvalitet, med aktive virkestoffer fra nøye utvalgte kilder. Uten unødvendige tilsetningsstoffer.

Miljøvennlig: BioCare benytter miljøvennlig ravglass - 100% giftfritt, og med resirkulerbare metallokk. Små glass bidrar til å unngå unødvendig ressursbruk.  Biocare – Care inside and outside!

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Vivomixx 450 Milliarder bakterier 10 x 4,4g sachet

Vivomixx® er et kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av 8 forskjellige stammer av levende melkesyre- og bifidobakterier. Vivomixx® bidrar til å opprettholde tarmflorabalansen. Den er glutenfri og inneholder ikke konserveringsmidler, fargestoffer eller syntetiske søtningsmidler.

N33413
Vivomixx 112 Milliarder bakterier 10 Kapsler

Vivomixx® er et kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av 8 forskjellige stammer av levende melkesyre- og bifidobakterier. Vivomixx® bidrar til å opprettholde tarmflorabalansen. Den er glutenfri og inneholder ikke konserveringsmidler, fargestoffer eller syntetiske søtningsmidler.

N33414
Replete intensivkur LAB4 140g pulver

Replete intensivkur fra BioCare er en probiotisk intensivkur for gjenoppretting av en sunn tarmflora. Replete intensivkur inneholder hele 130 milliarder levende LAB4-bakterier og L.salivarius per døgndose. Bakteriene er motstandsdyktige ovenfor magesyre og galle, og presenteres i en base av frysetørkede aprikoser. Pulveret er fritt for meieriprodukter og er enkelt å innta i væske. (Tidligere kom denne i 7 stk porsjonsposer. Nå som 140g pulver.)

N18337
BioAcidophilus Forte LAB4 30 Kapsler

BioAcidophilus Forte fra BioCare. LAB4 er et kompleks av veldokumentert probiotika. Levende, melkesyreproduserende bakterer. Garantert 30 milliarder levende LAB4-bakterier per kapsel. LAB4 er et unikt kompleks av bakterier som er motstandsdyktige overfor magesyre og galle, og koloniserer tarmen. Med F.O.S. prebiotika. Lavallergen og melkefri. Vegan. Produktet oppbevares i kjøleskap, men tåler fint 30 dager i romtemperatur, og egner seg godt til ferie og reiser.  

923179
Lenker
Min side