Til toppen

BioAcidophilus Forte Plus 30 Kapsler

Varenummer: N31393
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Lagring: KJØL
Merke: BioCare

ink. mva.

Ny design. Miljøvennlig, resirkulerbar og minimal emballasje.

BioAcidohilus Forte Plus fra BioCare er den sterkeste utgaven av BioAcidophilus-serien med hele 75 milliarder melkesyrebakterier per kapsel. Den er velegnet som en intensivkur. LAB4 er et unikt og godt dokumentert kompleks av bakterier som er motstandsdyktige ovenfor magesyre og galle, og koloniserer tarmen. Hypoallergen (lavallergen) og melkefri. Vegan. 

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel

Innhold mengde
Fruktooligosakkarider 56 mg
Lactobacillus acidophilus (CUL-60 & 21) 188 mg
Bifidobacterium bifidum & lactis (CUL-20 & 34) 75 mg
Lactobacillus salivarius (CUL-61) 125 mg
Totalt antall bakterier 30 milliarder
IngredienserLactobacillus acidodphilus, Lactobacillus salivarius, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), fyllstoff (cellulose), Bifidobacterium bifidum & Bifidobacterium lactis, fruktooligosakkarider fra sikorirot, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares best i kjøleskap. 

BioAcidophilus Forte (tidl. Intensive) 30 Kapsler

Bio-Acidophilus fra BioCare er melkesyrebakterier / probiotika for bruk ved ekstra behov. Garantert 30 milliarder levende LAB4-bakterier per kapsel.  LAB4 er et unikt og godt dokumentert kompleks av bakterier som er motstandsdyktige ovenfor magesyre og galle, og koloniserer tarmen. Hypoallergen (lavallergen) og melkefri. Vegan. 
923179

Replete intensivkur LAB4 140g pulver

Replete intensivkur fra BioCare er en probiotisk intensivkur for gjenoppretting av en sunn tarmflora. Replete intensivkur inneholder hele 130 milliarder levende LAB4-bakterier og L.salivarius per døgndose. Bakteriene er motstandsdyktige ovenfor magesyre og galle, og presenteres i en base av frysetørkede aprikoser. Pulveret er fritt for meieriprodukter og er enkelt å innta i væske. (Tidligere kom denne i 7 stk porsjonsposer. Nå som 140g pulver.)
N18337

Vivomixx 112 Milliarder bakterier 10 Kapsler

Vivomixx® er et kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av 8 forskjellige stammer av levende melkesyre- og bifidobakterier. Vivomixx® bidrar til å opprettholde tarmflorabalansen. Den er glutenfri og inneholder ikke konserveringsmidler, fargestoffer eller syntetiske søtningsmidler.
N33414

Vivomixx 450 Milliarder bakterier 10 x 4,4g sachet

Vivomixx® er et kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av 8 forskjellige stammer av levende melkesyre- og bifidobakterier. Vivomixx® bidrar til å opprettholde tarmflorabalansen. Den er glutenfri og inneholder ikke konserveringsmidler, fargestoffer eller syntetiske søtningsmidler.
N33413