Til toppen

Boswellia 90 Tabletter

Varenummer: N35166
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Ekstrakt av Boswellia-harpiks som blant annet bidrar til å opprettholde fungerende ledd. Harpiksen er siden oldtiden et ofte brukt middel innenfor den hinduistiske legekunsten Ayurveda. Det lille ørkentreet har en duftende harpiks som utvilsomt er identisk med Bibelens virak eller myrrha, og i nyere tid har det fått det botaniske navnet Boswellia serrata.

Oppgitt innhold per 2 tabletter
Ingrediensermengde% av RI
Ingredienser: fyllstoff (mikrokrystallinskcellulose), boswellia gummiharpiksekstrakt (Boswellia serrata Roxb. ex Colebr.), glukose, maisstivelse, overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsaltet av vegetabilske fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, hydroksypropylmethylcellulose), glycerol.
Boswellia gummiharpiksekstrakt160 mg
- tilsvarende gummiharpiks1200 mg
Anbefalt døgndose: 2 tabletter. Gjerne fordelt på 2 doser.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Boswellia gummiharpiks:- bidrar til å vedlikeholde et normalt kolesterolnivå i blodet.- bidrar til å vedlikeholde velfungerende ledd.- understøtter hjertefunksjonen.- understøtter en normal menstruasjonssyklus.- understøtter den mentale funksjonen.- understøtter en normal fordøyelseskanal.Effekt oppnås ved et daglig inntak av 2 tabletter.