Til toppen

Chromium Nutrisorb® 15ml Dråper

Varenummer: N35205
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • 110 µg per dråpe
  • Ca. 320 dråper per flaske

Nutrisorb Liquid Chromium fra BioCare er en svært biotilgjengelig gjærfri, flytende form av krom som gir hele 110 µg elementært krom per dråpe. Krom bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer og til makronæringsstoffskiftet. Den flytende formen gir en lett opptakelig kilde til krom, og dråpene er optimale for de som har problemer med å svelge kapsler eller tabletter. En flaske inneholder ca.320 dråper.

Oppgitt innhold per døgndose 2 dråper

Innhold mengde % av RI
Krom 220 µg 550%
Ingredienser: Renset vann, kromklorid, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), surhetsregulerende middel (sitronsyre).

Anbefalt døgndose: 1 dråpe 2 ganger daglig i vann eller direkte under tungen i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Krom er et sporstoffmineral som er viktig for forbrenning av karbohydrat og fettstoff i kroppen vår. Mineral- og næringsstoffet bidrar til de biologiske prosessene som blant annet er med på å opprettholde et normalt blodsukkernivå. En voksen person har rundt 14 mg krom i kroppen, men med tiden kan mengde krom reduseres betydelig. Krom må tilføres via mat og drikke. En økt trang til å spise søtsaker er observert hos personer med krommangel, og tilførsel av krom kan derfor være med på å redusere søtsuget.

Bio-chrom ChromoPrecise 60 Tabletter

Bio-Chrom ChromoPrecise inneholder krom som bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå. ChromoPrecise er organisk krom med høy opptakelighet. Tilskudd med krom kan bidra til å holde blodsukkeret stabilt. Et stabilt blodsukker reduserer suget etter søtsaker.
866063

Krom Pikolinat 100 Tabletter

Solaray Krom Pikolinat er et treverdig organisk bundet kromtilskudd. Krom et sporstoffmineral som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner) i kroppen. Mineralet er et hjelpestoff i glukosetoleransefaktor, GTF, som medvirker til å regulere blodsukkeret i samspill med insulin. Krom kan på denne måten bidra til å opprettholde normalt blodsukkernivå og videre dempe søtbehovet. 
N19102

Omni Chrom 120 Tabletter

Kosttilskudd med organisk krompikolinat. Krom er et essensielt sporstoff. Produktet inneholder 125 µg krom i form av krompikolinat som er en organisk kromkilde med dokumentert høy opptagelighet. Krom er et viktig spormineral som er nødvendig for produksjonen av insulin og kan virke stabiliserende på blodsukkernivået. Krompikolinat er dokumentert i en lang rekke vitenskapelige studier.
N24459