Til toppen

Chromium Nutrisorb® 15ml Dråper

Varenummer: N35205
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Nutrisorb Liquid Chromium fra BioCare er en svært biotilgjengelig gjærfri, flytende form av krom som gir hele 110 µg elementært krom per dråpe. Krom bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer og til makronæringsstoffskiftet. Den flytende formen gir en lett opptakelig kilde til krom, og dråpene er optimale for de som har problemer med å svelge kapsler eller tabletter. En flaske inneholder ca.400 dråper.
Oppgitt innhold per 2 dråper
Ingrediensermengde% av RI
Renset vann, kromklorid, surhetsreg.middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Krom220 µg550%
Anbefalt døgndose: 1 dråpe 2 ganger daglig i vann eller direkte under tungen i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Krom er et sporstoffmineral som er viktig for forbrenning av karbohydrat og fettstoff i kroppen vår. Mineral- og næringsstoffet bidrar til de biologiske prosessene som blant annet er med på å opprettholde et normalt blodsukkernivå. En voksen person har rundt 14mg krom i kroppen, men med tiden kan mengde krom reduseres betydelig. Krom må tilføres via mat og drikke. En økt trang til å spise søtsaker er observert hos personer med krommangel, og tilførsel av krom kan derfor være med på å redusere søtsuget.