Til toppen

D-pearls, D-vitamin 360 Kapsler

Varenummer: N34365
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord

ink. mva.

D-Pearls D-vitamin fra Pharma Nord er bløte gelatinkapsler med solens vitamin (20 µg D-vitamin) oppløst i kaldpresset olivenolje. D-Pearls er fremstilt på basis av Cholecalciferol (D3). Nye undersøkelser viser at mange nordmenn får for lite D-vitamin. D-vitamin er et fettløselig vitamin som bl.a. finnes i fet fisk, og som dannes ved solpåvirkning.

Oppgitt innhold per døgndose; 1 kapsel.
Ingrediensermengde% av RI
Vitamin D320 mcg400%
Olivenolje, bovin gelatin, fuktighetsbevarende middel (glyserol), vitamin D3 (kolekalsiferol).
1 kapsel daglig for voksne samt barn fra 11 år og oppover.

Bør kun etter avtale med lege eller annet helsepersonell anvendes av gravide eller barn under 11 år. Kapselen svelges hel eller bites over.

Saueull er kilden til vitamin D3 i dette produktet.

Produsert etter GMP-standard.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i romtemperatur, beskyttet mot direkte sollys.
D-vitamin dannes i huden når den blir utsatt for solens ultrafiolette stråler, hvis man dekker til huden blir solstrålene bremset av stoffet. Mørk hud syntes likeledes å fungere som et slags 'UV-filter'. Solen er den viktigste kilden til D-vitamin.- Oppløst i kaldpresset olivenolje, som sikrer godt opptak, da D-vitamin er fettoppløselig- Gelatinen er halal- og koshersertifisert- Støtter vedlikeholdelsen av normal knokler og tenner- Bidrar til et normalt opptak av kalsium- Spiller en rolle i celledelingsprosessen- Fremstilt under farmasøytisk kontroll