Til toppen

D-pearls, D-vitamin 120 Kapsler

Varenummer: 904079
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

D-Pearls D-vitamin fra Pharma Nord er bløte gelatinkapsler med solens vitamin (20 µg D-vitamin) oppløst i kaldpresset olivenolje. D-Pearls er fremstilt på basis av Cholecalciferol (D3). Nye undersøkelser viser at mange nordmenn får for lite D-vitamin. D-vitamin er et fettløselig vitamin som bl.a. finnes i fet fisk, og som dannes ved solpåvirkning.
Oppgitt innhold per døgndose; 1 kapsel.
Ingrediensermengde% av RI
Vitamin D320 µg400%
Olivenolje, kapsel: Gelatin, Stabilisator: Glyserol (E422), renset vann, vitamin D3 (Cholecalciferol).
1 kapsel daglig for voksne samt barn fra 11 år og oppover.

Bør kun etter avtale med lege eller annet helsepersonell anvendes av gravide eller barn under 11 år. Kapselen svelges hel eller bites over.

Saueull er kilden til vitamin D3 i dette produktet.
Spesielt behov hos mørkhudedeDet er observert et spesielt behov for D-vitamin hos innvandrere med mørk hud samt hos kvinner som bærer slør. D-vitamin dannes nemlig i huden når den blir utsatt for solens ultrafiolette stråler, hvis man dekker til huden blir solstrålene bremset av stoffet. Mørk hud syntes likeledes å fungere som et slags 'UV-filter'. Solen er den viktigste kilden til D-vitamin.- Oppløst i kaldpresset olivenolje, som sikrer godt opptak, da D-vitamin er fettoppløselig- Gelatinen er halal- og koshersertifisert- Støtter vedlikeholdelsen av normal knokler og tenner- Bidrar til et normalt opptak av kalsium- Spiller en rolle i celledelingsprosessen- Fremstilt under farmasøytisk kontroll