Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

OmniVita Veg D Forte 60 Vegkapsler

Varenummer: N34675
EAN: 5705380168283
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Biosym
ink. mva.
  • Høy styrke plantebasert vitamin D3
  • Sertifisert vegansk
Plantebasert vitamin D3 i en høy styrke. Med lecitin fra solsikke for bedre opptak. 100% sertifisert vegansk. OmniVegan D3 Forte 60 Vegkapsler inneholder plantebasert D-vitamin i den effektive D3-formen (kolekalciferol). D-vitamin bidrar til vedlikehold av normale knokler, normal muskelfunksjon, normale tenner og immunsystemets normale funksjon.

 

Ingredienser mengde % av RI
Kolekalciferol (fra lavekstrakt), solsikkelecitin (fosfolipider).    
Konsistensmiddel: Rismel, riskonsentrat og risekstrakt.    
Vegetabilsk kapsel: Hydroksypropylmetylcellulose, klorofyllin-kopper-kompleks (naturlig farge og lysbeskyttelse).    
Vitamin D3 75 µg 1500 %
Solsikkelecitin 50 mg -

 

Anbefalt døgndose for voksne: 1 kapsel.

Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år.

Veg D-3 inneholder en styrke på hele 75 ug med D-3 og med solsikkelecitin for å sikre en effektiv utnyttelse.Vitamin D dannes i huden i sommerhalvåret, når huden treffes av solens ultrafiolette stråler. Huden danner veldig lite vitamin D fra november til april, og derfor kan det være ekstra viktig, å ta vitamin D i denne perioden.Veg D-3 er registrert hos organisasjonen The Vegan Society, og registreringen er garanti for et 100 % vegansk produkt.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

D-Pearls Green 40μg 80 kapsler

Vitamin D3 i D-Pearls Green blir produsert fra alger som brukes både i matvarer og kosttilskudd. D-Pearls Green inneholder ikke alger men vitamin D3 som høstes fra algene. Det har bitt vist at vitamin D3 fra alger er kjemisk identisk med vitamin D3 fra animalsk opprinnelse. Produsenten Pharma Nord har brukt 3 år på å utvikle kapselen som er lagd av grønnsaker! D-Pearls Green har PhytoCaps som er myke kapsler lagd av hydroksypropylstivelse utelukkende basert på grønnsaker produsert i Danmark som poteter, erter og mais.

N36541
Lenker
Min side