Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

D-Pearls Green 40μg 80 kapsler

Varenummer: N36541
EAN: 5709976322202
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord
ink. mva.
  • 100 % plantebasert vitamin D3
  • Kapsel basert på Pharma Nords banebrytende PhytoCaps teknologi.
  • Inneholder 40 mikrogram vitamin D3 fra alger
  • Vitamin D3 er oppløst i kaldpresset olivenolje for god absorpsjon
  • Små kapsler som er lette å svelge eller tygge
Vitamin D3 i D-Pearls Green blir produsert fra alger som brukes både i matvarer og kosttilskudd. D-Pearls Green inneholder ikke alger men vitamin D3 som høstes fra algene. Det har bitt vist at vitamin D3 fra alger er kjemisk identisk med vitamin D3 fra animalsk opprinnelse. Produsenten Pharma Nord har brukt 3 år på å utvikle kapselen som er lagd av grønnsaker! D-Pearls Green har PhytoCaps som er myke kapsler lagd av hydroksypropylstivelse utelukkende basert på grønnsaker produsert i Danmark som poteter, erter og mais.

Oppgitt innhold per døgndose; 1-2 kapsler:

Innhold mengde % av RI
Vitamin D3 40-80 µg 800-1600%
     
Ingredienser: Olivenolje, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylstivelse), fuktighetsbevarer (vegetabilsk glyserol), stabilisatorer (agar, karragenan, pektin (eple)), Vitamin D3 (kolekalsiferol), fuktighetsbevarer (sorbitol), fettredusert kakaopulver, grønn te-pulver, rødbetepulver.

Anbefalt døgndose:
Unge 11-17 år: 1 kapsel daglig.
Voksne 18 år og over: 1-2 kapsler daglig.
Kapselen svelges hel eller bites over.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Skal ikke brukes av barn under 11 år.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbeavres i romtemperatur, beskyttet mot direkte sollys.

Egnet for veganere og vegetarianere.
 

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

OmniVita Veg D Forte 60 Vegkapsler

Plantebasert vitamin D3 i en høy styrke. Med lecitin fra solsikke for bedre opptak. 100% sertifisert vegansk. OmniVegan D3 Forte 60 Vegkapsler inneholder plantebasert D-vitamin i den effektive D3-formen (kolekalciferol). D-vitamin bidrar til vedlikehold av normale knokler, normal muskelfunksjon, normale tenner og immunsystemets normale funksjon.

N34675
D-Vitamin BioMulsion® Nutrisorb® 15ml

Flytende D-vitamin BioMulsion Nutrisorb fra BioCare er et høykonsentrert vitamin D-tilskudd som er emulgert for maksimal absorpsjon og biotilgjengelighet. 1 liten dråpe gir hele 25 µg (1000iu) vitamin D3, og har en behagelig sitronsmak. Vitamin D er essensielt for helsen, og bidrar blant annet til normale kalsiumnivåer i kroppen, normal muskelfunksjon, bein og tenner, samt immunforsvarets normale funksjon. Med ca.370 små dråper i flasken, er dette produktet særdeles drøyt og økonomisk i bruk!

N35578
D-pearls, D-vitamin 40µg 120 stk Kapsler

D-Pearls fra Pharma Nord er små perler med 40 µg D3 vitamin fra saueull, oppløst i kaldpresset olivenolje. D-pearls er omgitt av kaldpresset olivenolje for å sikre god opptakelighet ettersom D-vitamin er fettoppløselig. D-vitamin støtter vedlikehold av normale knokler og tenner, og bidrar til en normal opptakelse av kalsium. D-vitamin spiller også en rolle i celledelingsprosessen.

811961
Lenker
Min side