Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Efamol 120 Kapsler

Varenummer: N21706
EAN: 5014154567703
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Efamol
ink. mva.
  • kan bidra til å stabilisere hormonbalansen
  • Høyt innhold av GLA
  • for sunn hud
  • Kjempenattlys
  • Nattlysolje
Efamol inneholder Rigel Kjempenattlysolje med høyt innhold av GLA. Efamol inneholder en standardisert mengde GLA, den er lettabsorberende i kroppen og gjennomgår total kvalitetskontroll. Nattlysolje kan stabilisere hormonbalansen og er en forutsetning for sunn hud.

Innhold pr kapsel:

Ingredienser mengde % av RI
Efamol Rigel nattlysolje (Oenothera biennis), gelatin, fuktighetsbevarer (glyserin), vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetat). 1000 mg  
Efamol Rigel nattlysolje 1000 mg  
- derav omega-6 fettsyrer 755 mg  
- hvorav GLA 115 mg  
Vitamin E 10 mg 83%
Energi kJ/kcal 41/10  
Fett (hvorav flerumettet) 1g (0,8g)  
Ubetydelig innhold av karbohydrater og proteiner    

Voksne og barn fra 8 år: 1 kapsel pr dag sammen med et måltid. For å oppnå best resultat inntas 3 kapsler per dag i forbindelse med et måltid de første 12 ukene. Dette anbefales for å bygge opp kroppens lagre av fettsyrene
Barn 3-8 år: 1 kapsel pr dag i forbindelse med et måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Kapslene kan svelges hele, tygges eller åpnes (klipp/skjær hull) og blandes i mat/drikke. Oljen i kapselen kan også smøres på huden.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Udo´s Choice Omega 3 og 6 økologisk 90 Kapsler

Udos Choice optimale oljeblanding gir økologisk og kaldpresset olje i en kombinasjon av omega-3 og -6 fra vegetabilske kilder. Udos Choice oljen forsyner kroppen med de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6 i forholdet 2:1.

N34615
Udo´s Choice Omega 3 og 6 økologisk 500ml Olje

Udos Choice Oljeblanding er ferskpresset og økologisk omega 3, 6 og 9. Alle de sunne fettsyrene kroppen trenger i en blanding. Udo’s Choice inneholder en unik kombinasjon av 9 nøye utvalgte oljer fra plantefrø. Passer for hele familien (0-100 år) og er velegnet for vegetarianere/veganere og gluten-/laktoseintolerante. UDOs Choice har en kombinasjon av omega 3-6-9 fettsyrer i forholdet 2:1:1. Fettsyrene kommer fra et utsøkt utvalg av vegetabilske kilder.

996685
Mega GLA Complex 90 Kapsler

Mega GLA Complex er kapsler med høykonsentrert omega-6 fettsyrer fra boragoolje (olje fra frøene til agurkurt). Hver kapsel gir 180 mg GLA-fettsyrer. GLA bidrar til å vedlikeholde hudens normale struktur, elastisitet og glød. Produktet er tilsatt E-vitamin som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant).

N35329
Agurkurt (Borago - hjulkroneolie) 180 Kapsler

Borago - Agurkurt olje i kapselform. Borago-olje har et høyt innhold av fettsyren GLA (gammalinolensyre), faktisk høyere innhold av GLA enn kjempenattlysolje. GLA er en umettet fettsyre, som ikke kan dannes av organismen selv, og kalles derfor "essensiell". GLA fins bl.a. i morsmelk, som er det nyfødte barnets vesentligste ernæring. Når barnet så er avvent, vil kroppen produsere GLA av den linolensyre som tilføres via kosten.

N34380
Lenker
Min side