Til toppen

Equazen 420 Kapsler

Varenummer: N36045
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Equazen

ink. mva.

  • Hukommelse, konsentrasjon, innlæringsevne
  • Fiskeolje rik på EPA + økologisk nattlysolje
  • Klinisk vist effekt

Equazen er basert på fiskeolje naturlig rik på EPA, i kombinasjon med økologisk nattlysolje. Denne oljeblandingen er spesielt laget for hjerne og øye. Et daglig inntak av Equazen garanterer at fettsyrenivåene er tilstrekkelig høyt for å opprettholde hjernens og øyets normale utvikling og funksjon. Klinisk vist effekt. Kan virke gunstig på konsentrasjon, hukommelse og innlæringsevne. Kosttilskuddet er også kjent som Eye Q.

Oppgitt innhold per daglig inntak; 2 kapsler.

Ingredienser mengde % av RI
Fiskeolje (omega-3) 800 mg  
- Med fettsyrene: EPA 186 mg  
- DHA 58 mg  
Økologisk Nattlysolje (omega-6) 200 mg  
- Med fettsyrene: GLA 20 mg  
Naturlig Vitamin E (D-alpha tocopherol) 3,6 mg  

2 kapsler per dag i forbindelse med måltid.

Er det første gangen du anvender Equazen er den anbefalte dagsdosen 6 kapsler per dag sammen med mat i 12 uker. Dette for å oppnå rett fettsyrenivå i hjernen og øyet. Kliniske studier viser at denne tiden er nødvendig.

Deretter kan du redusere inntaket til 2 kaplser per dag. Denne anbefalingen gjelder både barn, ungdommer og voksne.

Om du tar noen medisiner og er usikker anbefales det å kontakte din lege.

Et velbalansert kosthold som inneholder mye fisk, nøtter og grønnsaker spiller en viktig rolle for barns utvikling av hjerne og øye. Studier har vist at mange barn og ungdommer ikke kan nyttegjøre seg disse livsviktige fettsyrene via sin mat.
Et daglig inntak av Equazen garanterer at fettsyrenivåene er tilstrekkelig høye for å opprettholde hjernens og øyets normale utvikling og funksjon. Equazen skal ses som et tillegg til ditt barns øvrige kost og erstatter ikke et variert kosthold.

Kosttilskuddet inneholder kun rene, naturlige fettsyrer fremstilt av sardiner, ansjos og pilkhard (en større form av sardiner) og økologisk nattlysolje. Disse fiskene inneholder et høyt innhold av naturlig EPA og fiskes på tider av året når de spiser mer plankton og dermed naturlig får i seg høye doser EPA.

Forskere har vist at EPA er den viktigste omega-3 fettsyren å tilføre for hjernens funksjon. For høyt innhold av DHA kan hemme transporten av EPA til hjernen. Equazen eye q™ inneholder høyest mulige naturlig andel av EPA, opptil 4 deler EPA, som er naturens grense. Tradisjonelle fiskeoljer har en lavere dose EPA. Vil man oppnå høyere innhold av EPA må dette gjøres på syntetisk vis.

Klinisk vist effekt på barn og ungdommer med lærevansker i skolemiljø. Studier viser at barn med daglig inntak av Equazen eye q™ forbedret sin lese- og skriveevne med i snitt tretten måneder, samtidig ble konsentrasjonen og korttidshukommelsen forbedret. Studien er å finne på www.pubmed.com15867048[PMID]. Eller ta kontakt.

Equazen flytende med citrus smak 200ml

Eye q™ er et helt naturlig produkt fremstilt av sardiner, ansjos og pilkhard (en større form av sardiner) og økologisk nattlysolje. Denne oljen er spesielt laget for hjerne og øye, og kan virke gunstig på konentrasjon, hukommelse og innlæringsevne. Her med sitrus smak.
N19827