Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Femarelle Unstoppable 60+ 56 Kapsler

Varenummer: N33878
EAN: 7290006910271
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Arcon
ink. mva.
Femarelle Unstoppable er satt sammen for kvinner etter menopausen. Femarelle® Unstoppable kan gi økt livskvalitet og dempe plager i overgangsalder. Femarelle® Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt i de senere fasene av overgangsalderen: bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager. Femarelle Unstoppable tilfører vitamin B2, vitamin D3 og vitamin K2. Vitamin K2 og vitamin D3 bidrar til å vedlikeholde normal benstruktur. Vitamin D3 bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin B2 er viktig for vedlikehold av normale slimhinner, normal hud og syn. Vitamin B2 bidrart til reduksjon av tretthet og utmattelse, til normal energiomsetning og til normal funksjon i nervesystemet.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 2 kapsler

Innhold mengde % av RI
DT56a-Glycine max (fermentert SOYAekstrakt) 644 mg -
Knus linfrø 216 mg -
Vitamin B2 (riboflavin) 2 mg 143%
Vitamin K2 (mk-7) 74 mcg  99 %
Vitamin D3 (800 IE) 20 mcg 400%
     
Ingredienser: DT56a-Glycine max (fermentert SOYAekstrakt), ristet linfrø, kapsel (gelatin fra kalv), vitamin B2 (riboflavin), vitamin K2 (mk-7)vitamin D3 (kolekalciferol).

Anbefalt døgndose: 2 kapsler, en morgen og en kveld. Kan inntas med eller uten mat.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

 

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Femarelle Recharge 50+ 56 Kapsler

Femarelle Recharge er for kvinner 50+ og understøtter reguleringen av den normale hormonaktiviteten. Femarelle Recharge er et hormonfritt kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen. Femarelle Recharge inneholder fermentert soyaekstrakt, linfrø og vitamin B6. Vitamin B6 bidrar til reguleringen av normal hormonaktivitet, reduksjon av tretthet og utmattelse, normal funksjon i nervesystemet, normal psykologisk funksjon og normal forbrenning.

812091
Lenker
Min side