Til toppen

Femarelle Recharge 50+ 56 Kapsler

Varenummer: 812091
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Arcon

ink. mva.

Femarelle Recharge er for kvinner 50+ og understøtter reguleringen av den normale hormonaktiviteten. Femarelle Recharge er et hormonfritt kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen. Femarelle Recharge inneholder fermentert soyaekstrakt, linfrø og vitamin B6. Vitamin B6 bidrar til reguleringen av normal hormonaktivitet, reduksjon av tretthet og utmattelse, normal funksjon i nervesystemet, normal psykologisk funksjon og normal forbrenning.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 2 kapsler.

Ingredienser mengde % av RI
DT56a-Glycine max (fermentert SOYAekstrakt), støtt linfrø (Linium usitatissimum), Vitamin B6 (pyridoksinhydroklorid).    
Kapsel: Animalsk gelatin (fra kalv).    
DT56a-Glycine max (fermentert SOYAekstrakt) 644 mg -
Linfrø 216 mg -
Vitamin B6 (pyridoksin) 2 mg 143%

2 kapsler daglig - en om morgenen og en om kvelden. Kapslene svelges hele sammen med et glass vann. Femarelle Recharge kan tas både med og uten mat.

Kvinner som er allergiske mot linfrø (eller noen av de andre ingrediensene) skal ikke bruke Femarelle Recharge.
Gravide og ammende bør kun bruke produktet i samråd med lege.

Kvinner som har brukt eller bruker østrogen bør ha en utrenselsestid på 3 mnd fra de slutter med østrogen til de begynner med Femarelle fordi østrogen vil nøytralisere effekten av Femarelle.

Kapslene er individuelt pakket i blister. Dersom blisterpakningen er ødelagt skal ikke produktet brukes.

Oppbevares tørt og ikke over 30 grader celsius. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Har du en sykdom som krever medisinsk behandling, bør du forhøre deg med legen din før du begynner med kosttilskudd.

Den unike ingrediensen DT56a i Femarelle Recharge er markedsført i Norge i mer enn 15 år og anerkjente forskere har gjennom disse årene publisert en rekke studier om produktets effekter. Den unike produksjonsprosessen øker biotilgjengeligheten til de aktive ingrediensene som finnes i soyabønner. Ingrediensene er standardiserte for å produsere Femarelle Recharge slik at samme høye kvalitet sikres hele tiden. Femarelle Recharge blir produsert etter en streng prosedyre i overenstemmelse med GMP-standarden.Femarelle Recharge inneholder ikke østrogen eller andre hormoner og er ikke et isoflavonekstrakt.Hos de aller fleste brukerne demper Femarelle Recharge normalt overgangsplagene i stigende grad allerede i løpet av de fire første ukene.

Femarelle Rejuvenate 40+ 56 Kapsler

Femarelle Rejuvenate er for deg som er 40 år og pluss, med hormoner i ulage. Femarelle® Rejuvenate kan gi bedre livskvalitet hos kvinner i 40-årsalderen som har en eller flere av de typiske plagene for denne fasen av overgangsalderen: humørsvingninger, lite energi/tretthet og søvnforstyrrelser. Uregelmessig menstruasjon er et tegn på at hormonnivåene i kroppen endrer seg.
N33879