Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Femarelle Recharge 50+ 56 Kapsler

Varenummer: 812091
EAN: 7290006910172
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Arcon
ink. mva.
  • Overgangsalder
Femarelle Recharge er for kvinner 50+ og understøtter reguleringen av den normale hormonaktiviteten. Femarelle Recharge er et hormonfritt kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen. Femarelle Recharge inneholder fermentert soyaekstrakt, linfrø og vitamin B6. Vitamin B6 bidrar til reguleringen av normal hormonaktivitet, reduksjon av tretthet og utmattelse, normal funksjon i nervesystemet, normal psykologisk funksjon og normal forbrenning.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 2 kapsler.

Innhold mengde % av RI
DT56a-Glycine max (fermentert SOYAekstrakt) 644 mg -
Linfrø 216 mg -
Vitamin B6  1,65 mg 118%
     
Ingredienser: DT56a-Glycine max (fermentert SOYAekstrakt), støtt linfrø (Linium usitatissimum), kapsel: gelatin (fra kalv), vitamin B6 (pyridoksinhydroklorid).

Anbefalt døgndose: 2 kapsler daglig - en om morgenen og en om kvelden. Kapslene svelges hele sammen med et glass vann. Femarelle Recharge kan tas både med og uten mat.

Kvinner som har brukt eller bruker østrogen, bør ha en utrenselsestid på 3 mnd fra de slutter med østrogen til de begynner med Femarelle fordi østrogen vil nøytralisere effekten av Femarelle.

Oppbevares tørt og ikke over 30 grader celsius. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. 

Den unike ingrediensen DT56a i Femarelle Recharge er markedsført i Norge i mer enn 15 år og anerkjente forskere har gjennom disse årene publisert en rekke studier om produktets effekter. Den unike produksjonsprosessen øker biotilgjengeligheten til de aktive ingrediensene som finnes i soyabønner. Ingrediensene er standardiserte for å produsere Femarelle Recharge slik at samme høye kvalitet sikres hele tiden. Femarelle Recharge blir produsert etter en streng prosedyre i overenstemmelse med GMP-standarden.Femarelle Recharge inneholder ikke østrogen eller andre hormoner og er ikke et isoflavonekstrakt.Hos de aller fleste brukerne demper Femarelle Recharge normalt overgangsplagene i stigende grad allerede i løpet av de fire første ukene.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Femarelle Unstoppable 60+ 56 Kapsler

Femarelle Unstoppable er satt sammen for kvinner etter menopausen. Femarelle® Unstoppable kan gi økt livskvalitet og dempe plager i overgangsalder. Femarelle® Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt i de senere fasene av overgangsalderen: bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager. Femarelle Unstoppable tilfører vitamin B2, vitamin D3 og vitamin K2. Vitamin K2 og vitamin D3 bidrar til å vedlikeholde normal benstruktur. Vitamin D3 bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin B2 er viktig for vedlikehold av normale slimhinner, normal hud og syn. Vitamin B2 bidrart til reduksjon av tretthet og utmattelse, til normal energiomsetning og til normal funksjon i nervesystemet.

N33878
Agnus castus 90 Vegkapsler

Agnus Castus bidrar til kvinnelig hormonbalanse og hjelper til med å opprettholde fysiologisk velvære i menstruasjonssyklusen. Urten brukes derfor i forhold til PMS for å føle seg bedre før og under menstruasjonen. Urten bidrar også til balanse i overgangsalderen, og reduserer plager i forbindelse med denne fasen.  Kjært barn har mange navn: Munkepepper, kyskhetstre, abrahamsstrå og agnocasto. Planten er en løvfellende busk med bær fra Middelhavslandene. Hele planten dufter aromatisk, men det er bærene som brukes.

N35397
Femarelle Rejuvenate 40+ 56 Kapsler

Femarelle Rejuvenate er for deg som er 40 år og pluss, med hormoner i ulage. Femarelle® Rejuvenate kan gi bedre livskvalitet hos kvinner i 40-årsalderen som har en eller flere av de typiske plagene for denne fasen av overgangsalderen: humørsvingninger, lite energi/tretthet og søvnforstyrrelser. Uregelmessig menstruasjon er et tegn på at hormonnivåene i kroppen endrer seg.

N33879
Lenker
Min side