Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Femarelle Rejuvenate 40+ 56 Kapsler

Varenummer: N33879
EAN: 7290006910257
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Arcon
ink. mva.
Femarelle Rejuvenate er for deg som er 40 år og pluss, med hormoner i ulage. Femarelle® Rejuvenate kan gi bedre livskvalitet hos kvinner i 40-årsalderen som har en eller flere av de typiske plagene for denne fasen av overgangsalderen: humørsvingninger, lite energi/tretthet og søvnforstyrrelser. Uregelmessig menstruasjon er et tegn på at hormonnivåene i kroppen endrer seg.
Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 2 kapsler.
Ingrediensermengde% av RI
DT56a-Glycine max (fermentert SOYAekstrakt), støtt linfrø (Linium usitatissimum), Vitamin B2 (riboflavin), vitamin B7 (biotin).
DT56a-Glycine max /fermentert SOYAekstrakt)644 mg-
Linfrø100 mg-
Vitamin B2 (riboflavin)2 mg143%
Biotin (vitamin B7)200 mcg400%
Kapsel: Animalsk gelatin fra kalv.

Anbefalt dosering er to kapsler om dagen, en morgen og en kveld. Kan inntas med eller uten mat.

Kvinner som er allergisk mot linfrø skal ikke bruke Femarelle Rejuvenate.

Femarelle inneholder soyaekstrakt og linfrø som er fremstilt av soyabønner som ikke er genmodifisert og som er dyrket økologisk. Kapslene består av gelatin med opprinnelse fra ku (kan brukes av muslimer, BSE sertifisert).

Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.
Har du en sykdom som krever medisinsk behandling, bør du snakke med din lege før du begynner med kosttilskudd.

Femarelle Rejuvenate kan bidra til økt energi, bedre søvn og mer stabilt humør.Kapslene har ingredienser som effektivt reduserer de plagene som følger av de hormonelle forandringene.Femarelle® Rejuvenate inneholder vitaminene riboflavin (B2) og biotin (B7) i tillegg til det unike fermenterte soyaderivatet (DT56a), og støtt linfrø. Vitamin B2 bidrar til normalt fungerende nervesystem, reduksjon av tretthet og utmattelse, normal forbrenning og ivaretagelse va normal hud og syn. Vitamin B2 bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin B2 bidrar til å ivareta normal psykologisk funksjon. Substansen DT56a er hentet fra økologisk dyrket, fermentert soya som alltid har vært nøkkelen til Femarelles veldokumenterte effekter. Femarelle Rejuvenate er et hormonfritt kosttilskudd.

Femarelle Unstoppable 60+ 56 Kapsler

Femarelle Unstoppable er satt sammen for kvinner etter menopausen. Femarelle® Unstoppable kan gi økt livskvalitet og dempe plager i overgangsalder. Femarelle® Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt i de senere fasene av overgangsalderen: bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager. Femarelle Unstoppable tilfører vitamin B2, vitamin D3 og vitamin K2. Vitamin K2 og vitamin D3 bidrar til å vedlikeholde normal benstruktur. Vitamin D3 bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin B2 er viktig for vedlikehold av normale slimhinner, normal hud og syn. Vitamin B2 bidrart til reduksjon av tretthet og utmattelse, til normal energiomsetning og til normal funksjon i nervesystemet.

N33878
Lenker
Min side