Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Produktet er ikke aktivt!

Flytende D3 (vitamin dråper) 30ml

Varenummer: N34990
EAN: 7090038570074
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MSM Norge
Vegansk D3-vitamin fra lav. Blandet i MCT kokosolje. Flytende for enkel distribusjon, også til barn. Vitamin D er viktig for immunsystemets og musklenes normale funksjon, samt oppbygging og vedlikehold av bein og tenner.

Oppgitt innhold per 1 ml

Innhold mengde % av RI
Vitamin D3 80 µg 1600%
     
Ingredienser: MCT kokosolje, kolekalciferol (Vitashine vegetabilsk vitamin-D3 fra lav).
Anbefalt døgndose (målestrek på pipetten):
Voksne fra 18 år: inntil 1 ml (80 µg)
Unge 11-18 år: inntil 0,5 ml (40 µg)
Barn 1-11 år: inntil 4 dråper (16 µg)

Kan tas i drikke eller rett i munnen, gjerne med måltid.
Dosen justeres etter behov, årstid og soleksponering.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd er ikke en erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

OmniVita Veg D Forte 60 Vegkapsler

Plantebasert vitamin D3 i en høy styrke. Med lecitin fra solsikke for bedre opptak. 100% sertifisert vegansk. OmniVegan D3 Forte 60 Vegkapsler inneholder plantebasert D-vitamin i den effektive D3-formen (kolekalciferol). D-vitamin bidrar til vedlikehold av normale knokler, normal muskelfunksjon, normale tenner og immunsystemets normale funksjon.

N34675
Vitamin D3 dråper (sitronsmak) 30ml

Flytende D-vitamin tilskudd for alle med sitronsmak. Inneholder 5 mikrogram per dråpe. Solskinnsvitaminet D-vitamin øker utnyttelsen av kalsium i hele kroppen, fremmer et sunt hjerte- og karsystem, er godt for skjelett og muskler og viktig for immunforsvaret. Enkel dosering: drypp ønsket mengde rett i munnen.

N32521
SHIFT Naturlig D3 80µg 100 Tabletter

Naturlig-D3 fra SHIFT er et naturlig, vegetabilsk og høykonsentrert D-vitamin tilskudd. D-vitamin er viktig for kroppen vår. Kroppen kan lage D-vitamin hvis den utsettes for tilstrekkelig med sollys. De aller fleste er avhengig av å få i seg D-vitamin gjennom kosten eller i form av tilskudd hvis man ikke spiser tilstrekkelig med fet fisk. Naturlig-D3 gir D-vitamin fra en særegen viltvoksende type lav som er ekstra rik på vitamin-D3. Dette vitaminet er vegetabilsk og er egnet for veganere/vegetarianere. Tidligere navn: SuperNaturlig-D3

870708
Lenker
Min side