Til toppen

GPH Oregano olje 30ml

Varenummer: N35915
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray

ink. mva.

  • Standardisert oregano-olje
  • Fra viltvoksende bergmynte (Vill-Oregano)
  • Kan styrke immunforsvaret 
  • Støtte normal funksjon i de øvre luftveiene 
  • God for en normal fordøyelse 
  • Inneholder 570 døgndoser
  • Vegansk

GPH Oregano olje fra Solaray inneholder en standardisert oregano-olje med garantert 70 % karvakrol. Oregano (bergmynte) er en plante som ble høyt verdsatt av oldtidens grekere. Planten kan bidra til å styrke immunforsvaret. Tradisjonelt sett har oregano vært brukt for å støtte normal funksjon i de øvre luftveiene, og for å opprettholde en normal fordøyelse. GPH Oregano Olje er fra viltvoksende bergmynte, også kalt vill-oregano, fra middelhavsområdet. Flasken inneholder 570 døgndoser (2 dråper).

Oppgitt innhold per døgndose 2-4 dråper.

Innhold mengde
Oregano-olje med garantert 70 % karvakrol 13,5-27 mg
   
Ingredienser: Olivenolje extra virgin (Olea europaea), oregano-olje GPH (Origanum vulgare, blad)

 

2 dråper 1–2 ganger daglig.
Blandes i litt vann eller juice.
Rist flasken før bruk

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.
Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares tørt i romtemperatur.

Rådfør deg med lege om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling eller ammer. Anbefales ikke til gravide.

Brukes med forsiktighet, sterk i ublandet form.  

Eradicidin Forte 90 Tabletter

Eradicidin Forte fra BioCare er sammensatt for normal og sunn fordøyelse og tarmflora. Eradicidin Forte inneholder en kombinasjon av urter og planteoljer, som hvitløk, oreganoolje, nellik og kanelbarkolje. Urtene og planteoljene er frysetørket og emulgerte, for å opprettholde stabilitet. Tabletten løses opp over tid (time-release) for å sikre effekt lenger ned i tarmen. Hvitløk, kanel og oregano bidrar til tarmhelse og -velvære, samt støtter fordøyelsen. 
N32936

Oregano complex 90 Vegkapsler

Oregano kompleks fra BioCare for en normal og sunn fordøyelse og tarmflora. Oregano Complex inneholder en kombinasjon av urter og planteoljer. Produktet inneholder hvitløk, druekjerneolje, boragoolje, oreganoolje, nellikolje, ingefærgressolje og vitamin E. Urtene og planteoljene i produktet er frysetørket og micelliserte (gjort vannløselige), for bedre opptak og effekt i kroppen.
N34730

Oregano olje, vill 30ml Olje

Vill oregano oppløst i extra virgin olivenolje. Bio-Life Oregano olje er et ekstrakt av vill oregano i olje som er et allsidig produkt som er en naturlig del i hjemmet og på reise. Oregano brukes primært for mage og luftveier. Bergmynte er det norske navnet på vill-oregano. Bergmynte er en aromatisk urt fra Middelhavsregionen, og den er tradisjonelt brukt til å støtte fordøyelsen og opprettholde tarmhelsen, samt lindre i luftveiene.
952567

Oregano-olje 150 mg 60 Kapsler

Oregano olje i kapsler fra Solaray inneholder Oregano (bergmynte), en plante høyt verdsatt allerede av oldtidens grekere. Oregano planten kan bidra til å styrke immunforsvaret og opprettholde en normal fordøyelse og tarmflora. Oregano har et naturlig innhold av antioksidanter som kan beskytte kroppens celler mot oksidativt stress. Oregano-olje kan også bidra til normal funksjon i luftveiene og mage-tarmsystemet. Inneholder kaldpresset olivenolje for et godt opptak. Vegansk produkt med små myke kapsler.
N34757