Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Oregano olje, vill 30ml Olje

Varenummer: 952567
EAN: 5060319000479
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Nutra-Lab Research
ink. mva.
  • Støtte fordøyelsen
  • Lindre luftveiene
Vill oregano oppløst i extra virgin olivenolje. Bio-Life Oregano olje er et ekstrakt av vill oregano i olje som er et allsidig produkt som er en naturlig del i hjemmet og på reise. Oregano brukes primært for mage og luftveier. Bergmynte er det norske navnet på vill-oregano. Bergmynte er en aromatisk urt fra Middelhavsregionen, og den er tradisjonelt brukt til å støtte fordøyelsen og opprettholde tarmhelsen, samt lindre i luftveiene.

 

Ingredienser
Extra virgin olivenolje, bergmynteekstrakt med 74% karvakrol (Origanum vulgare).

 

Anbefalt døgndose for voksne:  1-4 dråper fordelt utover dagen. Tas rett i munnen eller i litt vann. Gurgles eller svelges etter behov.


Produktet er egnet både til utvortes og innvortes bruk. For bruk på hud eller hår blandes den ut i egnet krem/sjampo. Fin å bruke på tannbørsten og i tannkrem for munnhygiene.

Det norske navnet på planten er bergmynte. Oregano er tradisjonelt brukt som en velsmakende krydderurt.

Oregano-olje 150 mg 60 Kapsler

Oregano olje i kapsler fra Solaray inneholder Oregano (bergmynte), en plante høyt verdsatt allerede av oldtidens grekere. Oregano planten kan bidra til å styrke immunforsvaret og opprettholde en normal fordøyelse og tarmflora. Oregano har et naturlig innhold av antioksidanter som kan beskytte kroppens celler mot oksidativt stress. Oregano-olje kan også bidra til normal funksjon i luftveiene og mage-tarmsystemet. Inneholder kaldpresset olivenolje for et godt opptak. Vegansk produkt med små myke kapsler.

N34757
Eradicidin Forte 90 Tabletter

Eradicidin Forte fra BioCare er sammensatt for normal og sunn fordøyelse og tarmflora. Eradicidin Forte inneholder en kombinasjon av urter og planteoljer, som hvitløk, oreganoolje, nellik og kanelbarkolje. Urtene og planteoljene er frysetørket og emulgerte, for å opprettholde stabilitet. Tabletten løses opp over tid (time-release) for å sikre effekt lenger ned i tarmen. Hvitløk, kanel og oregano bidrar til tarmhelse og -velvære, samt støtter fordøyelsen. 

N32936
Candaway 60 Tabletter

Candaway fra Lamberts er et naturlig kompleks av urter og krydder, som kanel og olivenblad. Kan bidra til en sunn balanse i fordøyelsessystemet.

N33163
Lenker
Min side