Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

GPH Super Rosenrot 60 Kapsler

Varenummer: N20309
EAN: 7058990119748
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
  • Adaptogen urt
  • Fysisk og mentalt overskudd
  • Bedre konsentrasjonsevne
  • Rosenrotekstrakt (Rhodiola rosea)
GPH Rosenrot inneholder Rosenrot som er en adaptogen urt som kan gi fysisk og mentalt overskudd, og den styrker kroppen ved fysiske og psykiske påkjenninger. Rosenrot kan bedre konsentrasjonsevnen og hjelpe ved lett nedtrykthet. 

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel

Innhold mengde
Rosenrotekstrakt 500 mg
- hvorav 3% rosaviner 15 mg
- hvorav 1% salidrosider 5 mg
   
Ingredienser: Rosenrotekstrakt GPH (Rhodiola rosea), vegetabilsk kapsel (hydrosypropylmetylcellulose), riskliekstrakt, antiklumpemiddel (silisiumoksid).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel med mat eller vann

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Rosenrot (Rhodiola rosea) har gjennom flere hundre år tradisjonelt blitt brukt i Øst-Europa og Asia. Urten er kjent for å kunne virke energigivende, bidra til fysisk og mentalt overskudd og bedre konsentrasjonsevnen. Rosenrot kan også hjelpe ved lett nedtrykthet. I nyere tid har det særlig i Russland blitt aktivt forsket på rosenrot, både når det gjelder innholdsstoffer og virkning på mennesker. Forskningen har vist at rosenrot fra Kina og Øst-Sibir er rik på de aktive stoffene salidrosid, rosavin, rosarin og rosin.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

More woman 50 Kapsler

Born:Again More Woman består av en synergistisk blanding av aktive urter, vitaminer og mineraler. Born:Again More Woman er satt sammen nettopp med tanke på østrogendominans og å påvirke flere forskjellige fysiologiske mekanismer som blant annet balanserer hormonell aktivitet og som også normaliserer produksjon og omsetning av hormoner og signalstoffer.

N32506
Lenker
Min side