Til toppen

Helios

Helios har siden 1969 stått for kjærlighet til ærlig mat og drikke. Helios gjør det lett å velge mat som både smaker godt og gjør godt – både for din og klodens helse.

Sorter etter:

Helios Mandler økologisk 150g

Økologiske mandler fra Helios Mandler er dyrket med kjærlighet og er nøye utvalgt. Disse mandlene er så gode akkurat slik naturen har lagd dem, så de er verken varmebehandlet eller tilsatt salt. Spis de som snacks, bruk mandlene matlaging, bakst eller hjemmelaget marsipan. Mandler har høyt innhold av sunt fett og er rik på fiber og fosfor.
N36159

Helios Cashewnøtter øko 150g

Økologiske Cashewnøtter fra Helios som er unike med sin milde, myke smak og således perfekt som snacks, i bakverk og i desserter. Cashewnøttene er så gode akkurat slik naturen har laget dem, så disse nøttene er verken varmebehandlet eller tilsatt salt. Cashewnøtter er en kilde til protein og kostfiber, og har et høyt innhold av magnesium, jern og sink.
N36160

Helios Kokossukker økologisk 300g

Kokossukker er et naturlig, uraffinert sukker med mild karamellaktig smak. Kan minne litt om brunt sukker. Helios Kokosblomstsukker fremstilles av nektaren til blomstene som vokser på kokosnøttpalmen. Nektaren høstes av lokale bønder og varmes varsomt opp slik at det dannes sukkerkrystaller. Da får man et naturlig, uraffinert sukker.
N35965

Helios knuste linfrø økologisk 350g

Helios knuste Linfrø har mye kostfiber og rik på oljer, som de viktige Omega – 3 fettsyrene. Linfrøene fra Helios er økologiske og knust for å gjøre det lettere for kroppen å ta til seg næringsstoffene. Strø de knuste linfrøene over müsli, yoghurt og grøt, men du kan fint bruke det også som fibertilskudd.
N35966

Helios Glutenfri Lys Bakemiks øko 600g

Helios Lys Bakemiks lar deg og dine nyte glutenfri bakst som både smaker godt og er bra for kroppen. Helios bruker kun ingredienser som er naturlig glutenfrie og kjent for sin gode sammensetning av næringsstoffer, som teffmel, hirseflak og linfrø. Miksen er allsidig i bruk, og et supert utgangspunkt for alt av lys bakst - fra brød og pizzadeig til vafler, kaker og boller.
N35952

Helios Basilikum økologisk 10g

Helios Basilikum består av grønn økologisk basilikum som er soltørket og skånsomt behandlet for å beholde mest mulig smak og aroma. Basilikum er et kjent, klassisk Middelhavskrydder.
N35953

Helios Gurkemeie økologisk 25g

Helios Gurkemeie er finmalt, økologisk kvalitetskrydder som smaker like intenst og glødende som det ser ut. Gurkemeien er super som smakstilsetter og et naturlig fargestoff. Gurkemeie bruker vi gjerne i karri, chutney til kylling, koke med risen, linseretter, smoothies og varme lattedrikker som Gullmelk.
N35954

Helios Ceylon Kanel Økologisk 18g

Aromatisk og skarp håndskåret Ceylon Kanel fra Helios. Denne caylon kanelen er dyrket i noen av verdens beste jordbruksområder, Emballasjen sikrer at smak, duft og farge bevares hele veien fra jord til bord.
N35955

Helios Himalayasalt med lokk 180 g

Helios Himalayasalt er et delikat, rosa salt som er utvunnet for hånd, uten eksplosiver. Den karakteristiske rosa fargen kommer av dets unike sammensetning av mineraler. Himalayasaltet fra Helios er helt naturlig og uraffinert salt.
N35956

Helios Kardemomme økologisk 23g

Helios Kardemomme er økologisk og kaldmalt nydelig krydder. Kaldmalingen gjør at mest mulig av smaken bevares fra jord til bord. Aromaer og eteriske oljer bevares ved hjelp av kaldmalingen av frøkapslene med kardemomme. Resultatet er et helt rent og ekte krydder som passer ypperlig til bakst, karri-retter og for nye smaksopplevelser i kaffe og te.
N35957

Helios Ramsløk Økologisk 6g

Økologisk Ramsløk fra Helios er tørket, viltvoksende ramsløk som er høstet på våren når den smaker aller best. Smaken kan minne om en blanding av gressløk og hvitløk. Ramsløken har mange bruksområder og passer perfekt til kjøtt, fisk, skalldyr, egg, pasta og salater. Prøv den også til dressing, urtesmør, marinade, eller som et grønt dryss på brød, pizza eller pasta.
N35960

Helios Pizzakrydder Økologisk 26g

Økologiske soltørkede krydderurter som utgjør et særdeles smakfullt pizzakrydder. Helios Pizzakrydder er en klassisk krydderblanding inspirert av området rundt Middelhavet. Friske, soltørkede urter blir varsomt behandlet for å bevare den nydelige smaken og aromaen. Krydderblandingen er like god på pasta, lasagne og andre tomatretter. Smakene passer perfekt på pizza.
N35959