Til toppen

Helios

Helios har siden 1969 stått for kjærlighet til ærlig mat og drikke. Helios gjør det lett å velge mat som både smaker godt og gjør godt – både for din og klodens helse.

Sorter

Helios Tranebær tørket øko 150g

Økologiske tranebær fra Helios er perfekte som snacks, i salater, til matlaging, musli, grøt eller bakverk. Helios økologiske tranebær er ekstra store og saftige, og har en søt og syrlig smak. Tranebær er naturlig ganske sure, derfor er Helios tranebærene tilsatt litt rørsukker for smakens skyld. Visste du at tranebær har både fiber og C-vitamin?
N36464

Helios Agavesirup øko 180ml

Det fins mange ulike siruper, Helios Agavesirup gir naturlig søtning med lav glykemisk indeks og med mange bruksområder! Agavesirup har en nøytral, søt smak som passer spesielt godt til desserter, smoothies, dressinger, pannekaker, bakverk og i varme drikker. Helios Agavesirup er en lettflytende, økologisk sirup utvunnet fra Agaveplanten. Agavessirup er ca 25% søtere enn sukker, så reduser mengden noe i forhold til vanlig sukker.
N36463
Nyhet

Helios Soyasaus øko 250ml

Helios økologisk og fermentert soyasaus av japansk type med masse deilig umami smak! Denne soyasausen er en lys og lett soyasaus som er brygget på den tradisjonelle, japanske måten med økologiske soyabønner. En klassisk smak av japansk soyasaus med salte smaker, rik på umami og gir den ekstra gode smaken til alle dine asiatiske middager.
N36462
Nyhet

Helios Spice Mix Pasta øko 65g

Deilig økologisk middagskrydder fra Helios! Pasta krydderblandingen er en mild og aromatisk miks av blant annet oregano, basilikum og søt paprika, og passer ekstra godt til pastasaus, supper og andre italienske retter. Dette er en mild kryddermiks som faller lett i smak hos alle i familien og kan brukes til typiske italienske retter, eller strø over maten ved bordet for ekstra smak. Premium økologisk krydder helt uten tilsetningsstoffer.
N36461

Helios Rosiner økologiske 200g

Jumborosiner fra Helios er økologiske og soltørkede rosiner. Rosinene er større, søtere og saftigere enn vanlige rosiner. Jumborosinene er kjent for sin gode smak og for å være rike på kalium. Den gode søte smaken gjør at de passer ekstra godt som snacks, og er gode i müsli, salater eller bakst.
N36465
Nyhet

Helios Spice Mix Thai øko 180g

Frisk kryddermiks fra Helios, middagskrydder Thai er en blanding av urter og krydder til wok, curry, Pad Thai, Tom Kha Gai eller asiatiske mariander og sauser. Thai krydderblandingen inneholder blant annet sitrongress, karri og koriander, og kan fint erstatte curry paste. Spennende premium krydder som er helt uten tilsetningsstoffer.
N36460

Helios Grillkrydder strølokk øko 95g

Økologisk Grillkrydder fra Helios er en helt ren og naturlig krydderblanding inspirert av sommer, saltvann og sol med en grønn, frisk vri. Bruk krydderet på alt som kan grilles eller stekes. Passer ekstra godt til hvitt og rødt kjøtt. Grillkrydderet er laget helt uten tilsetningsstoffer.
N36253

Helios Cayennepepper øko 30g

Rød og fyrrig krydder fra Helios, økologisk kajennepepper i praktisk og lekker krydderboks. Gi maten litt ekstra smak og hete med cayennepepper.
N36226

Helios Vaniljesukker øko 75g

Vaniljesukker med ekte vanilje og selvfølgelig økologisk fra Helios. Melis og ekte vanilje blandet sammen til t helt naturlig vaniljesukker. Perfekt til desserter og bakst! Ekte vanilje gir en litt mørkere farge på vaniljesukkeret og fine sorte prikker i desserter og bakst.
N36225

Helios Mandler økologisk 150g

Økologiske mandler fra Helios Mandler er dyrket med kjærlighet og er nøye utvalgt. Disse mandlene er så gode akkurat slik naturen har lagd dem, så de er verken varmebehandlet eller tilsatt salt. Spis de som snacks, bruk mandlene matlaging, bakst eller hjemmelaget marsipan. Mandler har høyt innhold av sunt fett og er rik på fiber og fosfor.
N36159

Helios Cashewnøtter øko 150g

Økologiske Cashewnøtter fra Helios som er unike med sin milde, myke smak og således perfekt som snacks, i bakverk og i desserter. Cashewnøttene er så gode akkurat slik naturen har laget dem, så disse nøttene er verken varmebehandlet eller tilsatt salt. Cashewnøtter er en kilde til protein og kostfiber, og har et høyt innhold av magnesium, jern og sink.
N36160

Helios Kokossukker økologisk 300g

Kokossukker er et naturlig, uraffinert sukker med mild karamellaktig smak. Kan minne litt om brunt sukker. Helios Kokosblomstsukker fremstilles av nektaren til blomstene som vokser på kokosnøttpalmen. Nektaren høstes av lokale bønder og varmes varsomt opp slik at det dannes sukkerkrystaller. Da får man et naturlig, uraffinert sukker.
N35965