Til toppen

Insu Complex, Kanelbarkekstrakt 120 Vegkapsler

Varenummer: N34948
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Insu Complex+ inneholder ekstrakter av kanelbark og bukkehornsfrø, samt krom som bidrar til normalt blodsukkernivå. Krom bidrar både til å opprettholde normalt blodsukkernivå og til normal omsetning av makronæringsstoffer, f.eks karbohydrater. Bukkehornsfrø kan også bidra til å holde blodsukkeret på et normalt og sunt nivå. Doseringen bør være over 5 gram om dagen, eller ekstrakt som tilsvarer 5 gram frø. Kaneltreet stammer fra Sri Lanka, og krydderet kanel utvinnes fra treets innerste bark.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 3 kapsler

Innhold mengde % av RI
Krom 60 µg 150%
Ekstrakt tilsvarende kanelbark 3330 mg  
Ekstrakt tilsvarende bukkehornsfrø 5010 mg  
     
Ingredienser: Kanelbarkekstrakt (Cinnamomum verum J.Presl), bukkehornsfrøekstrakt (Trigonella foenum-graecum L.), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer), krom (krompikolinat).

Anbefalt døgndose fra 11år: 1 kapsel 3 ganger daglig i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd er ikke en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. For gravide og barn under 11 år, kun i samråd med lege.

Birkesød tyggegummi spearmint 70 Stk

BirkeSød tyggegummi har mange fordeler og inneholder ikke aspartam, sucralose, acesulfamkalium eller cyclamat. Tyggegummien er 100% søtet med Birkesøt xylitol, som har 40 % færre kalorier enn sukker.
N30325

Eskio 3 250 Kapsler

Eskio 3 er naturlig stabil omega-3 fra fiskeolje med en blanding antioksidanter patentert kalt Pufanox. Fremstilt i henhold til legemiddelstandarden (GMP) og er derfor fri for miljøgifter som kvikksølv, PCB og DDT. Eskimo-3 produktene har omfattende vitenskapelig dokumentasjon. Eskio-3 er en naturlig fiskeolje som har samme andel av omega-3 fettsyrer som i fet fisk.
986240

Plantforce Magnesium Pasjonsfrukt 150g Pulver

Plantforce Magnesium er et magnesiumpulver laget av magnesiumkarbonat (utvunnet fra havvann) og sitronsyre (fra non-GMO sukkerroer). Magnesiumpulveret løses enkelt opp i litt vann. Når pulveret blandes i vann skapes høyopptakelig ionisk magnesiumsitrat via en reaksjon mellom magnesiumkarbonat og sitronsyre. Flytende mineraler absorberes bedre enn tabletter fordi tabletter er avhengige av magesyre for å ionisere. Ionisk magnesiumsitrat er lettere å oppta og er derfor ikke avhengig av magesyre.
N33212

Yoga Chai te 100g

Velsmakende indisk urte- og krydderblanding, hvor sammensetningen bygger på årtuseners gamle tradisjoner.
N33990