Til toppen

Iodine Nutrisorb® 15ml Dråper

Varenummer: N35206
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • 150 µg per dråpe
  • Ca. 340 dråper per flaske

Nutrisorb Liquid Iodine fra BioCare er flytende jod-dråper av biotilgjengelig kaliumjodid i en enkel, allergivennlig renset vannbase. Jod bidrar til normal funksjon i skjoldbruskkjertelen, nervesystemet og vår kognitive funksjon. Den flytende formen gir en lett opptakelig kilde til jod. 1 dråpe gir 150 µg jod (100% av daglig referanseinntak). Flasken inneholder ca.340 dråper.

Oppgitt innhold per døgndose 1 dråpe

Innhold mengde % av RI
Jod 150 µg 100%
Ingredienser: Renset vann, kaliumjodid, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Anbefalt døgndose: 1 dråpe i vann eller direkte under tungen i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Jod er et næringsstoff som må tilføres via kosten, og jodmangel er svært utbredt! Jod har en spesielt viktig funksjon i kroppen, og det er å holde skjoldbruskkjertelen i normal funksjon og sørge for at hormonproduksjonen er optimal. Korrekt tilførsel av jod er spesielt viktig for gravide, da stoffskiftehormonene er viktige for fosterets nerveceller og hjernens utvikling.

Blæretang og lucerne 90 Kapsler

Blæretang og lucerne er et produkt med naturlig innhold av jod og spormineraler. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar også til normal kognitiv funksjon og funksjon i nervesystemet, samt opprettholder normal hud og energiomsetning.
N33558

Flytende Ionisk Jod med selen 30ml

Flytende ionisk jod med selen. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon, samt normal energiomsetning. Jod bidrar til barns normale vekst. Selen bidrar også til skjoldbruskkjertelens normale funksjon, samt til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant).
N35159

Kelpasan 200 Tabletter

Kelpasan er basert på friske alger (kelp) fra Stillehavet. Kelp er naturlig rik på jod. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar også til å opprettholde normal hud, energiomsetning, kognitiv funksjon og normalt fungerende nervesystem.
N19529

Shift Jod 60 Kapsler

Shift Jod inneholder jod fra bærekraftig kilde; grisetang. Jod er et essensielt sporstoff som er avgjørende for at skjoldbruskkjertelen og skjoldbruskhormonene skal fungere normalt, og derfor viktig for stoffskiftet. Jod bidrar også til normal hud og normal funksjon i nervesystemet. Tidligere navn: SuperJod Tangen i SuperJod er naturlig, økologisk og bærekraftig. Kun èn kapsel gir deg en optimal daglig dose jod. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet gjennom DNA analyser.
857956