Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Kelpasan 200 Tabletter

Varenummer: N19529
EAN: 7313700010440
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Bioforce
ink. mva.
Kelpasan er basert på friske alger (kelp) fra Stillehavet. Kelp er naturlig rik på jod. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar også til å opprettholde normal hud, energiomsetning, kognitiv funksjon og normalt fungerende nervesystem.
Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 4 tabletter.
Ingrediensermengde% av RI
Jod200 µg133%
Mikrokrystallinsk cellulose, potetstivelse, maisstivelse, kelppulver (Macrocystis pyrifea), SOYApolysakkarider, overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).
Anbefalt døgndose: 4 tabletter.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Anbefales ikke til barn under 3 år. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Kelpasan er fremstilt av encellede grønn-, kisel- og blågrønnalger, såkalt næringsrik plankton. Stillehavet er det reneste havet i verden. Herfra hentes de mineralrike algene, som deretter skånsomt bearbeides til tablettform.
Blæretang og lucerne 90 Kapsler

Blæretang og lucerne er et produkt med naturlig innhold av jod og spormineraler. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar også til normal kognitiv funksjon og funksjon i nervesystemet, samt opprettholder normal hud og energiomsetning.

N33558
Iodine Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb Liquid Iodine fra BioCare er flytende jod-dråper av biotilgjengelig kaliumjodid i en enkel, allergivennlig renset vannbase. Jod bidrar til normal funksjon i skjoldbruskkjertelen, nervesystemet og vår kognitive funksjon. Den flytende formen gir en lett opptakelig kilde til jod. 1 dråpe gir 150 µg jod (100% av daglig referanseinntak). Flasken inneholder ca.340 dråper.

N35206
SHIFT Jod 60 Kapsler

Shift Jod inneholder jod fra bærekraftig kilde; grisetang. Jod er et essensielt sporstoff som er avgjørende for at skjoldbruskkjertelen og skjoldbruskhormonene skal fungere normalt, og derfor viktig for stoffskiftet. Jod bidrar også til normal hud og normal funksjon i nervesystemet. Tidligere navn: SuperJod Tangen i SuperJod er naturlig, økologisk og bærekraftig. Kun èn kapsel gir deg en optimal daglig dose jod. Unik kvalitet og sporbarhet av råstoffet gjennom DNA analyser.

857956
Lenker
Min side