Til toppen

K-Pearls 75 µg 60 kapsler

Varenummer: N35919
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord

ink. mva.

  • Ren vitamin K2 (Menakinon MK-7) i en base av kaldpresset olivenolje
  • Inneholder 100 % av daglig referanseinntak
  • Små, myke kapsler som er enkle å svelge
  • Produsert under farmasøytisk kontroll

K-Pearls fra Pharma Nord er små, bløte gelatinkapsler med 75 µg ren vitamin K2 (menakinon MK-7). K2-vitaminet er løst i kaldpresset olivenolje for å forbedre opptaket. Kapslene er små og enkle å svelge, de kan også tygges. K-Pearls har en biologisk aktiv form av K-vitamin. Vitamin K bidrar til å opprettholde normale knokler og normal blodlevring.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1 kapsel.

 

Innhold mengde % av RI
Vitamin K(MK-7)    75 µg 100%
     

Ingredienser: Olivenolje,
gelatin (storfe),
fuktighetsbevarer (glyserol),
vitamin K2 (menakinon),
fargestoff (jernoksider).

   

1 kapsel daglig. Kapselen kan tygges eller svelges hel. Ta gjerne K-Pearls til et måltid.
Anbefalt døgndose må ikke overskrides.

Bør kun etter avtale med lege tas i kombinasjon med legemidlet warfarin (f.eks. Marevan).

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Oppbevares i romtemperatur, beskyttet mot direkte sollys.

  • I naturen finnes vitamin K både i en trans- og cisform, noe som beskriver molekylets struktur. Det er kun trans-formen av MK-7, som er biologisk aktiv, cis-formen har ikke noen biologisk aktivitet. K-Pearls har en all-trans-form, noe som gjør den biologisk aktiv.
     

Vitamin K tilhører gruppen med fettløselige vitaminer sammen med vitamin A, E og D. Navnet, vitamin K, har det fått for sin evne til koagulasjon. Det finnes to hovedtyper vitamin K: fyllokinon (K1) og menakinon (K2). Vitamin K2 finnes i forskjellige former, fra MK-4 til MK-14. MK-10 og høyere er uvanlig. MK-nummeret viser lengden på sidekjeden til så kalt isoprenenheter. I kosttilskudd brukes vanligvis bare MK-7 og MK-4.

Vitamin K2 MK-7 blir værende lenger i kroppen enn vitamin K1 og vitamin K2 MK-4. Derfor blir MK-7 versjonen ansett som mer effektiv. Både K1 og K2 MK-4 syntetiseres og spres raskt ut i kroppen, og vi har bare et lite lager med vitamin K i lever, milt og lunger.

Vitamin K2 er spesielt viktig for distribusjon av kalsium i beinvevet. Vårt beinvev brytes kontinuerlig ned og bygges opp igjen. Om det er nedbrytningen eller oppbygningen av beinvevet som dominerer er avhengig av alder, aktivitetsnivå og maten vi spiser. Det er særlig vitamin K2 som deltar i transport av kalsium inn i beinvevet. 

Vitamin K er en nødvendig faktor i kroppens kompliserte koagulasjonsprosess.

K2, flytende med vitamin D3 30ml

K2 er et viktig vitamin og har fått mye oppmerksomhet verden over. Norge er helt i tet med forskning på K2. K2-vitaminet i dette produktet er MenaQ7 fra det Norske firmaet Nattopharma. K2 får vi ellers i mat, hovedsaklig fra fermentert mat. Produktet inneholder også vitamin D3 fra lav.
N34569

natto K2 Benbygger 30 Kapsler

I Norge inntar vi forholdsvis lite fermentert mat som innholder vitamin K2. Derfor kan Natto-k2 være et nyttig tilskudd for personer som ønsker å opprettholde et normalt skjelett. Vitamin K bidrar til å opprettholde normal benstruktur (normale knokler). Natto-k2 kan gjerne kombineres med Kalsium og Magnesium, samt vitamin-D3. Natto er ekstrakt fra den japanske matretten med samme navn. 
912330