Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

K Vitamin Kompleks 60 Tabletter

Varenummer: N25437
EAN: 7058990175546
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
K Vitamin Kompleks fra Solaray inneholder et synergistisk kompleks av vitaminene K-1, K-2 og D-3 for normal bendannelse og benhelse. Vitamin K er viktig for koagulering av blodet (normal blodlevring), og har sammen med vitamin D betydning for oppbygning og opprettholdelse av et sunt og normalt skjelett. Vitamin D bidrar i tillegg til immunforsvarets normale funksjon.

Oppgitt innhold per døgndose 1 tablett

Innhold mengde % av RI
Vitamin K1 (fyllokinon) 50 mcg 67%
Vitamin K2 (menakinon) 50 mcg 67%
Vitamin D3 (kolekalsiferol) 10 mcg 200%
     
Ingredienser: Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), menakinon fra natto (soya), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske fettsyrer), kolekalsiferol fra fiskeolje, fyllokinon.

Anbefalt døgndose: 1 tablett daglig med mat eller vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. K-vitamin kan påvirke dosering av blodfortynnende medikamenter, så varsle lege om bruk av vitamin K sammen med disse.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vitamin K (kinon) er et fettløselig vitamin som finnes i blant annen formene, K1 og K2.  Vitamin K1 (fyllokinon) produseres av planter og alger og finnes i grønne grønnsaker, og da spesielt bladgrønnsaker. Vitamin K2 (Menakinon) kan produseres av ulike tarmbakterier og finnes i fermenterte oster, noen meieriprodukter og gjæret mat.

natto K2 Benbygger 30 Kapsler

I Norge inntar vi forholdsvis lite fermentert mat som innholder vitamin K2. Derfor kan Natto-k2 være et nyttig tilskudd for personer som ønsker å opprettholde et normalt skjelett. Vitamin K bidrar til å opprettholde normal benstruktur (normale knokler). Natto-k2 kan gjerne kombineres med Kalsium og Magnesium, samt vitamin-D3. Natto er ekstrakt fra den japanske matretten med samme navn. 

912330
Lenker
Min side