Til toppen

K Vitamin Kompleks 60 Tabletter

Varenummer: N25437
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

K Vitamin Kompleks fra Solaray inneholder et synergistisk kompleks av vitaminene K-1, K-2 og D-3 for normal bendannelse og benhelse. Vitamin K er viktig for koagulering av blodet (normal blodlevring), og har sammen med vitamin D betydning for oppbygning og opprettholdelse av et sunt og normalt skjelett. Vitamin D bidrar i tillegg til immunforsvarets normale funksjon.

Oppgitt innhold per døgndose 1 tablett

Innhold mengde % av RI
Vitamin K1 (fyllokinon) 50 mcg 67%
Vitamin K2 (menakinon) 50 mcg 67%
Vitamin D3 (kolekalsiferol) 10 mcg 200%
Ingredienser: Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), menakinon fra natto (soya), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske fettsyrer), kolekalsiferol fra fiskeolje, fyllokinon.

Anbefalt døgndose: 1 tablett daglig med mat eller vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. K-vitamin kan påvirke dosering av blodfortynnende medikamenter, så varsle lege om bruk av vitamin K sammen med disse.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vitamin K (kinon) er et fettløselig vitamin som finnes i blant annen formene, K1 og K2.  Vitamin K1 (fyllokinon) produseres av planter og alger og finnes i grønne grønnsaker, og da spesielt bladgrønnsaker. Vitamin K2 (Menakinon) kan produseres av ulike tarmbakterier og finnes i fermenterte oster, noen meieriprodukter og gjæret mat.